Case
Apps & webapplikationer

TV2 Lorry

Hvad skal vi lave?

2020

Hvad skal vi lave?

Det er et godt spørgsmål. Sidder du i et sommerhus, på tredje døgn i regnvejr med børn der løber på væggene, er det et endnu bedre spørgsmål. Dér ville det jo være rart at vide, hvad området har at byde på, når nu I ikke skal på stranden. Det er én situation, hvor TV 2 Lorrys nye OPLEV-app, er god at have ved hånden. Til at finde en ”Plan B” i en fart. Den kan selvfølgelig også bruges til at planlægge på forhånd, men pointen med apps er jo ofte, at de skal matche en lige-ved-hånden brugssituation.

Claus Ladefoged

Head of Digital Development hos TV 2 Regionerne
”OPLEV er en stærk kombination af en god digital løsning baseret på godt videobaseret content. En cocktail som indledningsvist nød god succes i en mobilvenlig webløsning på Tv2lorry.dk, men som helt naturligt også skulle ud og leve i en app grundet dets brugsscenarie. I stedet for at gå native-vejen, så fik vi Dwarf med ombord til at lave en tilpasset løsning til alle klienter. Det har været en fornøjelse at se OPLEV app’en iterativt blive beriget både med nyt content og digitale løsninger – og det stopper ikke, da vi kan se at brugerne kan lide produktet!”

Christophe Kolbeck

Redaktør for Design og Grafik hos TV 2 Lorry
”TV 2 Lorry startede OPLEV universet for omkring 2 år siden, som var en web-baseret løsning, hvor brugere kan finde attraktioner indenfor forskellige kategorier, områder og ens lokation. Dette skulle udvikles, så dette også kunne fungere som en app til smartphones, så brugere kan finde de absolut bedste oplevelser, enten om de sad hjemme eller er on-the-fly. TV 2 Lorry havde fornøjelsen at have Dwarf som leverandør og udviklingspartner, hvor vi havde brug for en simple app af høj kvalitet, som har skalerbare muligheder til fremtidige udvikling. Fra starten var vores ønske at finde en udviklingspartner som kunne forstå og sætte sig ind i ideen med appen, som har været en fordel igennem hele forløbet. Vi står med en applikation som vi er meget stolte af og kan se at universet vokser dag for dag.”
Team

Oliver Wang Hansen

Chief Technology Officer

EX-DWARF

Mie Nanna Lybye

Project Manager

Thomas Gross Rasmussen

Frontend Developer

Maria Frøsig Christensen

Digital Designer

Markus Hylleberg

Frontend Developer

EX-DWARF

Mikkel Honkanen Larsen

Frontend Developer

EX-DWARF

David Adalberth

Creative Tech Director

Manees Joakim Newton Nør

Chief Commercial Officer

Alle dwarf profiler
Kontakt

Manees Joakim Newton Nør

Chief Commercial Officer

Thomas Schmidt

Director of MarTech

Caroline Madsen

Client Manager

Relateret cases

Bycyklen

Bedre design giver hurtigere bycykler

IO Interactive

Hired guns & hired talents

Andel Energi

Spil som kommunikationsplatform

Alle cases