Services


Vi er sat i verden for at engagere og begejstre dine kunder med innovative digitale brugeroplevelser.

Alt bliver digitaliseret. Der findes ikke en branche eller et job, der ikke konstant bliver udfordret eller redefineret. Med uendelig mange muligheder og begrænsede ressourcer, bliver den vigtigste opgave at vælge det rigtige projekt.

Fokusområder

I kommer med udfordringen og jeres domæneviden. Vi kommer med design, teknologi og 24 års erfaring. Vi har en særlig stærk position og solid erfaring indenfor 8 områder.

SI

Spil & Interaktivitet

Illustration, animation og tv

AU

Automation og personalisering

DB

Digital brand identitet

AP

Apps & webapplikationer

DT

Digitale værktøjer

EC

eCommerce

SA

Multibrand løsning og arkitektur

Service
Benny Box

Benny Box

Her kan du læse om vores samarbejde med Benny Box, og hvilke kreative services de tilbyder.

Primær tech stack

På Dwarf har vi en tech stack, som vi har lovet hinanden og vores kunder, at vi mestrer. Vi har også lovet hinanden, at det altid er den konkrete opgave, der styrer hvilke dele af vores tech stack, der skal i spil, og at vi takker nej til opgaver, der ligger på kanten af eller udenfor vores ekspertise. Vores primære tech stack mål er finjusteret, så vi kan hjælpe vores kunder med at opbygge digitale løsninger, der lever op til standarderne i 2023. Stacken er omhyggeligt sammensat, så vi kan producere skalerbare og ydelsesvenlige tekniske opsætninger uden at gå på kompromis, hvilket giver os mulighed for at understøtte, alle fremtidige behov vores kunder måtte have. Stacken revurderes løbende for at sikre, at vi følger de utallige muligheder for at skabe de bedste digitale oplevelser i klassen.

ReactJS

ReactJS er et JavaScript-baseret framework, der gør det muligt for os at bygge smooth og komponentbaserede frontend SPA-løsninger. Vi bruger styrken ved ReactJS til en bred vifte af setups såsom web frontends, mobil applikationer og skræddersyet Backend interfaces.

VueJS

VueJS er et JavaScript-baseret bibliotek, der gør det muligt at bygge smooth og komponentbaserede frontend SPA-løsninger. Vi bruger styrken ved ReactJS til en bred vifte af setups såsom web frontends, mobil applikationer og skræddersyet Backend interfaces.

Laravel

Laravel er den mest moderne og stabile PHP framework på markedet. Laravel kommer med en endeløs liste af muligheder. Vi bruger Laravel, når vi bygger integrationer til andre systemer, hvis vi har brug for en database, RESTFul API'er eller et Back Office Admin Panel, der strækker sig ud over den normale CMS-funktionalitet.

Drupal

Drupal har været på markedet i lang tid og er langt den mest modne udvikler-faced CMS der findes. Et udvikler-faced CMSgør det muligt for os at integrere og ændre funktionaliteten for at opbygge den funktionalitet, som redaktøren har brug for. Drupal har en lang list, når det kommer til forventede CMS-funktioner.

Umbraco

Umbraco er et dansk grundlagt og udviklet CMS fra 2005. Det har derfor sikret sig en plads i vores primære tech stack. Et udvikler-rettet CMS gør det muligt for os at integrere og ændre funktionaliteten for at opbygge den funktionalitet, som redaktøren har brug for.

.NET Core

.NET Core er Microsofts nyeste og mest moderne .NETframework på markedet. .NET Core leveres med en endeløs liste over muligheder. Vi bruger .NET Core, når vi bygger integrationer til andre systemer, hvis vi har brug for en database, RESTFul API'er eller et Back Office Admin Panel, der strækker sig ud over den normale CMS-funktionalitet.

Shopify

Skal din virksomhed bruge en brugervenlig e-commerce platform, der gør det både overskueligt og lige til at sælge, monitorere og styre jeres salgstrategi? Så er Shopify vejen at gå. Shopify er en abonnements baseret SaaS-platform, hvis brugervenlighed gør det til en leg at bygge og udvikle en moderne online shop, der passer til lige netop din virksomheds behov.

Unity

Digitale spiloplevelser kræver en stærk spilmotor med mange muligheder. Unity er en af verdens førende platforme til at skabe de bedste interaktive spiloplevelser, både inden for 2D og 3D. Unity har også et stærkt fællesskab og supportnetværk, hvilket gør det til et fremragende valg for spiludviklere.

Sanity

Content Management kan være både tidskrævende og avanceret, men det behøver det ikke være. Det sørger Sanity for. Det fleksible og redaktørvenlige CMS, hvis intuitive grænseflade og funktionaliteter gør det let at oprette, redigere og udgive indhold på dit website. Sanity giver dig og din virksomhed muligheden for at skabe sammenhængende og engagerende kundeoplevelser.

Tools

Godt værktøj er det halve arbejde - ikke mindst for digitale håndværkere. Derfor skifter vi tools, når der kommer noget der er smartere, hurtigere og målrettet til den digitale branche. Vi bruger stadig Photoshop lejlighedsvist i design – eller Basecamp til projektstyring, hvis vi bliver tvunget til det af en kunde. Men hastighed, kvalitet og tools hænger sammen.

Figma

Havde du spurgt for et par år siden, havde vi nok sunget heltekvad om Sketch – og om hvordan dét tool var et kæmpe fremskridt ift. digitale UX og designprocesser. Men nu er der ”a new kid on the block”, Figma. Det kan cirka det samme som Sketch – men har toppet med en meget, meget bedre løsning i forhold til online samarbejde i realtid. Hvis du tager Office365, og…
...øh nej, det er SÅ meget mere smooth end ’365 (men det bruger vi da også, for Excel er stadig verdens bedste regneark)

Adobe Creative Cloud

Hos Dwarf vægter vi design og kreativitet højt, derfor arbejder vi med hele Adobe CC pakken. Vi elsker at slippe kreativiteten fri, når vi kreere identiteter, motion graphics og meget mere. Med Adobe kan vi være sikre på, at vi leverer designs i høj kvalitet, der matcher vores kunders behov og ønsker og noget, vi kan være stolte af at levere.

Papir & blyant

… whiteboard og tusser eller post-its og filtpenne. Traditionelle og fysiske redskaber kan noget, når det handler om idégenerering, co-creation og sparring. Hastighed, ingen skærm, masser af plads. og 100% samtidighed. Man kan tegne sig til enighed, overblik og nye idéer.

Slack

Ja, det er virkeligt populært i vores branche og på Dwarf. "Struktureret og lynhurtigt anarki med et åbent API". Lige noget for tech-nørder. Vi bruger det til al intern digital kommunikation, og vi bruger det sammen med kunderne til at holde den "løse” dialog samlet ét sted. Vi har bundet det sammen med alt fra vores timesags-styring til vores corona-udluftnings-rutiner.

Dropbox

Du havde EN opgave! Der er mange digitale løsninger, der prøver at løse alle problemer på én gang. Ikke Dropbox. Den løser præcis én opgave: At gemme filer i skyen, og den gør det fremragende: Simpelt, hurtigt og driftssikkert. Et fint lille forbillede.

Zenhub/Github

Vi forsøger hele tiden at optimere, hvor mange af de timer vi bruger på et projekt, der reelt ”lander i produktet”. Der er altid brug for styring og projektledelse. Og kreative løsninger kan ikke løses 100% forudsigeligt og lineært. Men det handler stadig om at få ”flere varme hænder til produktet” og minimere bureaukrati og pseudo-processer. Zenhub/Github binder vores styring og deploy af kode effektivt sammen.

Automation systemer

Agillic

Agillic er en omnichannel platform, som kan meget i kategorien af ”light-weight mailsystemer”. Den åbne API-struktur integrerer med praktisk talt alle tillægssystemer, og systemet udgør en samlet platform, hvorfra du let kan facilitere automatiseringen af din digitale kommunikation. Agillic er et ‘high end system’, som har gode muligheder for at importere og eksportere data, og i størstedelen af tilfældene kan Agillic samarbejde med jeres eksisterende CRM-system, ERP-systemer med flere.

Oracle

Oracle er den største spiller på markedet, når vi snakker standard software indenfor automation og deres marketing cloud er den mest avancerede af ’high end systemerne’. Marketing Cloud tilbyder et avanceret template system kaldet ”RPL”, som giver mulighed for bedre brug af data fra eksterne kilder. Dette er en unik mulighed, som vi ikke ser på samme måde fra andre systemer på markedet.

Klaviyo

Klaviyo er et 100% kodefrit system med et indbygget CRM-system, som integrerer med langt de fleste sociale platforme og e-commerce-systemer på markedet. Klaviyo tilbyder herudover alt fra analytics, forme og pop-ups til AB-testing og samler alle de vigtigste værktøjer i et system, som tillader et unikt cross-channel indblik i dine kampagners performance og dine kunders adfærd fra email til social.

Mailchimp

I Mailchimp står du selv for det meste, men det er ikke bare en ”email-kanon”. Platformen giver dig mulighed for at administrere dine data og målgrupper ved bl.a. et CRM-tool, som giver dig indsigter om dine brugeres adfærdsmønstre. Derudover får du mulighed for; segmentering af dine brugerdata, adfærdsbetonet målretning, predictive demografisk data, tilmeldingsformularer, kreative værktøjer og meget mere.

ActiveCampaign

ActiveCampaign er en mellemvægter på markedet og systemet forholder sig både til CRM-system, SMS, web-notifikationer, ChatBots, Sociale Medier, Tracking med flere. Kommer du med en mellemstor datamængde, som du både ønsker at få migreret, men også at opnå den optimale værdi fra? Så er ActiveCampaign den gode mellemvej. Du får med andre ord et ”all around system”, som kan lidt af det hele uden at binde dig til et dyrt system med en stejl læringskurve. 

APSIS One

APSIS ONE er den lette spiller på automation-markedet, som egner sig til virksomheder, der ikke har store datamængder, men ønsker en nem og intuitiv platform, som integrerer med de fleste systemer. APSIS ONE er et prisvenligt alternativ til de tungere spillere og kan tracke data fra dine brugere, automatisere din kommunikation og skabe loyalitet, personligt engagement og Reach via social, email og SMS. So what’s not to like?

Bloomreach

Bloomreach er en digital experience-platform, der bruger customer data og en CDP til at levere skræddersyede oplevelser på tværs af kanaler og e-handelsplatforme. Bloomreach Exponea hjælper med at fastholde kundeloyaliteten ved at kommunikere det rigtige budskab til den rigtige målgruppe på det rette tidspunkt. Bloomreach bruger avancerede algoritmer til at analysere kundeinteraktioner og forudsige adfærd og præferencer for at levere skræddersyede produkter og tilbud til kunderne.

MarketingPlatform

Marketingplatform er en omnichannel platform som primært vægter på e-commerce og er en af de få udbyder på markedet der tilbyder dyb-data. Marketingplatform giver mulighed for at bygge utallige marketing automations flows og gør det nemt at skræddersy den enkelte kundes behov på tværs af kanaler. Marketingplatform har gode muligheder for at importere og eksponere data og størstedelen er der mange muligheder for integrationer og open source plugins.