Samarbejdspartner

Benny Box

Benny Box har været en stærk samarbejdspartner i mange år og er nu blevet en del af Dwarf!

Introduktion

Benny Box er et dansk motion design-, illustrations- og animationsstudio, der gør ideer, brands og historier levende. De er ydmyge og prisvindende, passionerede og kreative. Deres passion er at skabe verdener, situationer og karakterer, der er et alternativ til den til tider grå hverdag. De gør en dyd ud af altid at yde den bedste service og ekspertise til deres kunder.

Animation Reel
Benny Box
Mini-doc
Benny Box

Services

I samarbejde med Dwarf tilbyder de en bred vifte af kreative services til deres kunder. Intet job er for lille eller stort for dem, og de elsker at være en del af et projekt eller en kampagne hele vejen fra den indledende konceptudvikling til den endelige eksekvering og lancering.

Animerede kampagnefilm

Levende billeder og historiefortælling er deres to største passioner. De skaber historier med en følelsesmæssig vinkel og får dem til at blive levende gennem animation. Første skridt i at lave en animeret kampagnefilm er at finde ud af, hvad dit hovedbudskab er. Hvad vil du kommunikere og til hvem? Næste trin er at finde ud af, hvordan man kommunikerer det, og hvilke platforme der skal bruges. I årenes løb har de udviklet dybdegående viden om de forskellige platforme, så de vil selvfølgelig guide dig i din beslutning.

Titelsekvenser og tv-identiteter

Efter deres mening er det titelsekvensen eller tv-identiteten, der sætter tonen i serien eller filmen og skaber en atmosfære og en stemning omkring showet. De har stor erfaring med at arbejde med instruktører, producenter, forfattere og scenografer og ved, hvordan man navigerer i film- og tv-branchen. Når de arbejder med titelsekvenser og tv-identiteter, forsøger de altid at koge seriens temaer ned til én sætning og bruge den sætning som udgangspunkt for at skabe det kreative koncept, inden de går videre til det visuelle.

Digitale kampagner

Benny Box skaber også digitale kampagner. Uanset om det er i form af et kampagnewebsite, en Facebook-annonce, bannere til forskellige websites, sørger de for, at din idé og/eller hovedbudskab får den opmærksomhed, den fortjener. Med digitale kampagner kan der skabes interaktion med din målgruppe, alt imens de underholdes og engageres i din idé eller budskab, din virksomhed og dit formål.

Illustrationer

Illustration er det reneste aspekt af design. De udfører alle former for illustrationsarbejde. Uanset om det er redaktionelle illustrationer, virksomhedsillustrationer eller mere kunstneriske personlige projekter, har de din ryg. En god illustration skal formidle det rigtige budskab, være smuk og arbejde både alene og i en sammenhæng. Når de arbejder med illustrationer til digitale medier, kan de godt lide at tilføje en lille smule bevægelse for at krydre tingene.

Title Sequence Reel
Benny Box

Cases

Dwarf og Benny Box har samarbejdet i flere år, og nu hvor vi er videre til det næste skridt i vores forhold og er blevet en del af Dwarf, er vi også klar til at arbejde på mange flere projekter sammen. Herunder kan du se et par af de projekter, vi har skabt i fællesskab.

Case
Spil & Interaktivitet

Fodboldspillet

Bold i børnehøjde

Case
Spil & Interaktivitet

DR Ramasjang - Rosa's Nabolag

Der er gået kage i den - på den gode måde!

Case
Spil & Interaktivitet

Andel Energi

Spil som kommunikationsplatform

Team

Her kan du se, hvem der arbejder hos Benny Box.

Esben Fisker

Creative Director & Founder

Sigurd Grelck

Senior Motion Designer

Kontakt os

Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Manees Joakim Newton Nør

Chief Commercial Officer

Caroline Madsen

Client Director & Studio Manager

Cecilie Grue Jacobsen

Marketing Manager & Culture Lead