Artikler


Find vores seneste nyheder

Nyheder, viden, holdninger, værktøjer, tips & tricks, presseomtale – alt hvad der foregår/publiceres på og om bureauet, der ikke handler om en konkret løsning for en kunde. Dem finder du under cases.

2023

27. Oct

Udnyt værdien af dine data gennem dashboards

Kæmper din organisation med at administrere og præsentere data på en forståelig måde? Dwarf kan hjælpe dig lære mere om, hvordan du kan udnytte værdien af dine data gennem dashboards.

11. Jan

Dwarf opkøber dele af Benny Box og tilfører ny kreativ kant til bureaet

Dwarf udvider samarbejdet med illustration- og motionstudiet Benny Box og køber 33% af det kreative bureau, der er stiftet af Founder og Creative Director Esben Fisker i 2005.

2022

27. Sep

GDPR-skruen strammer om Google Analytics. Vi har opvejet mulighederne.

17. Jun

Farvel til Universal Analytics. Er du klar til Google Analytics 4?

2022 byder på juridiske udfordringer og teknologiske paradigmeskift, som rykker ved de grundlæggende præmisser for tracking. Tracking er blevet mere komplekst, men nogle af de nye udfordringer præsenterer også nye muligheder. 

2021

06. Dec

Dwarf indgår nyt samarbejde med Sproom

Elektroniske fakturaer er måske ikke noget, vi i Dwarf havde tænkt os, at vi skulle beskæftige os særligt meget med. Men i de sidste par måneder har vi faktisk berørt emnet relativt meget, da vi har indgået et samarbejde med Sproom, hvor vi skal designe og udvikle et nyt website.

15. Nov

The Power of White-Label, Del 2

I den første del af denne artikelserie, undersøgte vi fordelene ved en white-label systemarkitektur, og hvordan det, ud fra et forretningsmæssigt perspektiv, giver rigtig god mening i mange situationer. I denne anden del fokuserer vi udelukkende på den tekniske implementation af en white-label løsning. Vi kommer også ind på, hvordan vi implementerer en white-label systemarkitektur for vores kunder, samt de kompromiser, der er svære at komme uden om i ethvert software projekt.

12. Nov

Dwarf byder velkommen til Dades og NREP!

Seks nye websites til seks shoppingcentre!

05. Nov

The Power of White-Label, Del 1

I traditionel forstand defineres white-label på Wikipedia som: "Et white-label produkt er et produkt eller en tjeneste produceret af et firma, som andre virksomheder rebrander for at få det til at se ud som om, de har gjort det." Denne idé er ikke ny. Opret et produkt én gang, put noget branding på det og tilbyd det til forskellige markeder med forskellige målgrupper.

27. Oct

IO Interactive vælger Dwarf

Dwarf har indledt et nyt samarbejde med det danske spilfirma IO Interactive, som blandt andet står bag HITMAN trilogien. Opgaven er interessant, da den går på personlig kommunikation med IOI’s mange millioner af spillere i verden over.

03. Sep

Er du hurtigere end chefen?

”Ja, det kan du denondelynemig tro jeg er”, tænker du måske i dit stille sind, ”…hvis bare jeg fik chancen for at vise det”. Den chance har vi på Dwarf.

29. Mar

TV 2 Lorry app viser vej til oplevelser

Er du træt af kedsomhed, og hungrer du efter de gode oplevelser? Her i corona tiden føles ’oplevelser’ som noget, der hørte fortiden til, men ikke desto mindre har TV 2 Lorry lanceret OPLEV-appen.

26. Mar

TV 2 Regionerne lancerer ny publiceringsplatform

Danmarks stærkeste landsdækkende lokalmedie Tv2 regionerne fik digital hjælp i særklasse, da det digitale bureau Dwarf udviklede en ny digital platform med en fælles kerne, som samtidig giver frihed til lokal videreudvikling.

09. Mar

Vinyl og Cd’en får nyt liv i 2021

Hvem køber vinyler eller CD’ere i 2021? Flere og flere er svaret. Det digitale bureau Dwarf har derfor lavet en cool webshop til den 80 år gamle kæde Accord, så man nu kan købe sine favoritplader hjemmefra.

25. Feb

Agillic lancerer nyt partnerprogram - Dwarf er Agillics største og første ”GOLD PARTNER”

Den børsnoterede danske software virksomhed Agillic giver Dwarf den ultimative blåstempling med deres partneregenskaber, og som førende marketing automation specialist i Danmark, med flest kunder på Agillics omnichannel system.