Menu

Services


Vi er sat i verden for at engagere og begejstre dine kunder med innovative digitale brugeroplevelser.

Alt bliver digitaliseret. Der findes ikke en branche eller et job, der ikke konstant bliver udfordret eller redefineret. Med uendelig mange muligheder og begrænsede ressourcer, bliver den vigtigste opgave at vælge det rigtige projekt.

Fokusområder

I kommer med udfordringen og jeres domæneviden. Vi kommer med design, teknologi og 23 års erfaring. Vi har en særlig stærk position og solid erfaring indenfor 8 områder.

SI

Spil & Interaktivitet

Illustration, animation og tv

AU

Automation og personalisering

DB

Digital brand identitet

AP

Apps & webapplikationer

DT

Digitale værktøjer

EC

eCommerce

SA

Multibrand løsning og arkitektur

Service
Benny Box

Benny Box

Her kan du læse om vores samarbejde med Benny Box, og hvilke kreative services de tilbyder.

Service
Tilgang

Vores tilgang og metode

Her kan du læse mere om vores tilgang og metode.

Introduktion
Digital Platform

Tech stack & tools

På Dwarf har vi en tech stack, som vi har lovet hinanden og vores kunder, at vi mestrer. Vi har også lovet hinanden, at det altid er den konkrete opgave, der styrer hvilke dele af vores tech stack, der skal i spil, og at vi takker nej til opgaver, der ligger på kanten af eller udenfor vores ekspertise.

Primær tech stack

Vores primære tech stack mål er finjusteret, så vi kan hjælpe vores kunder med at opbygge digitale løsninger, der lever op til standarderne i 2023. Stacken er omhyggeligt sammensat, så vi kan producere skalerbare og ydelsesvenlige tekniske opsætninger uden at gå på kompromis, hvilket giver os mulighed for at understøtte, alle fremtidige behov vores kunder måtte have. Stacken revurderes løbende for at sikre, at vi følger de utallige muligheder for at skabe de bedste digitale oplevelser i klassen. Ingen af vores primære tech stack teknologier leveres med et licensgebyr, for vi tror simpelthen ikke, at det er den rigtige måde i 2023+.

ReactJS

VueJS

Drupal

Umbraco

.NET Core

Laravel

Tools

Godt værktøj er det halve arbejde - ikke mindst for digitale håndværkere. Derfor skifter vi tools, når der kommer noget der er smartere, hurtigere og målrettet til den digitale branche. Vi bruger stadig Photoshop lejlighedsvist i design – eller Basecamp til projektstyring, hvis vi bliver tvunget til det af en kunde. Men hastighed, kvalitet og tools hænger sammen.

Figma

Adobe Creative Cloud

Papir & blyant

Slack

Dropbox

Zenhub/Github

Automation systemer

Agillic

Oracle

Klaviyo

Mailchimp

ActiveCampaign

APSIS One