Case
Spil & Interaktivitet

Danica Pension

Er du rolig, afspændt og fokuseret?

2020

Er du rolig, afspændt og fokuseret?

 … eller lever du i et større eller mindre kaos af afbrydelser og overspringshandlinger? Vi har bygget et lille tool for Danica Pension, der skal hjælpe kunderne med at få mere ro på. Det handler om forstå, hvad der forstyrrer, arbejde med din mentale sundhed og nyde, hvad dét kan give dig af energi og livsglæde.

Opgave

Vores hjerne er ikke skabt til den mængde information, vi får i dag. Forskning viser, at vores evne til at holde fokus er faldet over de sidste 20 år, og vores opmærksomhed vandrer ufrivilligt, fra det vi laver i cirka halvdelen af vores arbejdstid. Vi er kort sagt ikke i flow, og det har en negativ effekt på vores trivsel, så vi bliver lettere stressede og mindre glade.

Når man som Danica Pension lever af at hjælpe folk med at spare op til pensionen, siger det næsten sig selv, at det først giver rigtig mening, hvis kunderne stadig har deres gode helbred, når de skal bruge opsparingen.

Det er også dyrt, hvis de må forlade arbejdsmarkedet pga. helbredet. Og mens der er sket meget godt ift. rygning, kost og motion, er vi ikke blevet bedre til at passe på vores mentale helbred. Måske tværtimod.

Løsning

Danica Pension har udviklet et program – Sund Performance, der skal hjælpe kunderne med at forstå og arbejde med deres mentale sundhed.

Tilbuddet er enkelt: Med en indsats på ti minutter om dagen, kan du blive bedre til at fokusere, holde mentale pauser og prioritere dine opgaver. Gevinsten er at du bliver mere nærværende og får mere energi. Det lyder som en god deal, ikk’? Men livsstilsændringer er ikke nemt, så kunderne har brug for hjælp.

Dwarf blev hyret til at udvikle en stærk visuel brugeroplevelse, der skal få så mange brugere som muligt, til at tage den indledende test og dermed tage det første lille skridt mod en stærkere mentalt helbred.

Alle data anonymiseres og gemmes, så hver bruger kan se, hvor de ligger ift. alle andre i tre dimensioner: Fokus, mentale pauser og prioritering. Alt efter resultatet tilbydes brugerne nogle øvelser, der matcher deres aktuelle situation.

Løsningen er bygget med Vue.JS, GSAP og Pixi.JS, og illustrationerne er tegnet af vores gode venner og "partners in crime" fra Benny Box.

Resultat

Løsningen gik live den 2. juni, og efter syv uger havde kampagnen skabt væsentligt bedre resultater end den tilsvarende kampagne sidste år. 4-5 gange flere så filmen, og 15-20 gange flere downloadede et Sund Performance træningsprogram.

Credits

Team

Camilla Maj Kjærhauge Okkels

Senior Project Manager

Manees Joakim Newton Nør

Client Service Director

Alexander Aagaard

Lead Frontend Developer

EX-DWARF

David Adalberth

Creative Tech Director & Frontend Lead

Esben Fisker

Creative Director & Founder

Alle dwarf profiler
Kontakt

Manees Joakim Newton Nør

Client Service Director

Thomas Schmidt

Director of Automation

Caroline Madsen

Client Manager

Relateret cases

DR Ramasjang

Hvad kan man lære af en 4-årig?

Alle cases