Om os


Dwarf er et uafhængigt, kreativt og tech-savvy digitalt bureau med en rig historie og succesfulde kunder.

Vi er 60+ digitale ildsjæle med høje ambitioner på vores kunders vegne. Alt bliver digitaliseret, og det er sjovt for vores kunder og for os. Det giver mulighed for at skubbe alvorligt til status quo, skabe stærke visuelle brugeroplevelser, nye digitale services og effektivisere processer og forretningsgange. Dét er, hvad digitalisering handler om for os. Det er, hvad vi brænder for. Og det er, hvad vi bruger det meste af vores vågne tid på.

#Vi er design & teknologi

Når vi siger, at vi er design og tech, så handler det om at tage ansvar. Vi leverer design og udvikling af høj kvalitet, så dén del behøver I ikke at bekymre jer om. Det er vores ansvar, og det er vi – i al beskedenhed – ret dygtige til. Vi er den. Det betyder ikke, at I kan slappe af. Tværtimod. For alt bliver digitaliseret og med uendelig mange muligheder og begrænsede ressourcer, bliver den vigtigste opgave at vælge det rigtige projekt.

Dage "in business"

8963

Dage siden 1. januar 2000

Medarbejdere

0

på Bernhard Bangs Alle, Frederiksberg

Gennemsnitslig dværge alder

28 - 38 år

NaN%

NaN% over

NaN% under

Antal dværge børn

0

Spredt ud på 0 dværge familier

Dwarf senioritet

0

År

Branche senioritet

0

År

Nyheder
Om os

Artikler

Nyheder, viden, holdninger, værktøjer, tips & tricks, presseomtale – alt hvad der foregår/publiceres på og om bureauet, der ikke handler om en konkret løsning for en kunde. Dem finder du under "Cases".

Karriere
Om os

Karriere hos Dwarf

Er du et stort talent i vores branche? Vi er altid på udkig efter nye medarbejdere, der deler vores værdigrundlag og vores passion for tech og design. Læs mere - for der er mange muligheder og veje ind til Dwarf.

Vores værdier

Vi har det også sjovt til fredagsbar og fester. Men først og fremmest har vi det sjovt til hverdag. Vi har syv værdier og en kulturbog, der binder bureauet sammen og gør det til en af Danmarks bedste arbejdspladser.

#Vi er nysgerrige

Vi er nysgerrige på at forstå vores kunders virkelighed og forretning. Nysgerrige og i konstant udvikling indenfor vores egen faglighed. Og nysgerrige på at forstå vores kollegaers viden og kompetencer.

For kun i fællesskab kan vi levere de stærke resultater, som vi og vores kunder lever af.

#Vi er ærlige

Vi er ærlige i vores rådgivning og sælger aldrig noget, vi ikke selv ville have købt. Vi er ærlige over for vores kolleger og kunder.

Vi siger tingene, som de er. Også når det er ømtåleligt. Men vi gør det i en god og konstruktiv tone.

#Vi gør os umage

Vi er dygtige og går op i at gøre vores arbejde grundigt. Fra vores arbejde med hinanden til vores samarbejde med vores kunder.

Vi tror på, at det betaler sig at gøre sig ekstra umage og levere kvalitet. Derfor springer vi aldrig over, hvor gærdet er lavest, men går altid det ekstra skridt for at levere det ypperste

#Vi spiller sammen

Ingen af os kan alene levere den vare, som Dwarf gerne vil. Solide løsninger kræver, at vi arbejder sammen. Vi spiller hele tiden hinanden bedre. Vi hjælper, inspirerer og udfordrer hinanden for sammen at levere det ypperste.

Vi respekterer hinandens kompetencer. Vi kan sagtens være kritiske overfor hinanden – det bliver arbejdet faktisk ofte bedre af.

#Vi har det sjovt

Vi vil være en arbejdsplads, hvor man har lyst til at komme hver dag. Et uformelt sted, hvor der er højt til loftet, hvor man får plads til at udvikle sig, og hvor man har det rart med hinanden.

Vi tør grine sammen, for humor, nysgerrighed og mod, driver nye fantastiske idéer og skæve vinkler på alt det etablerede – og det gør ikke bare Dwarf til et bedre sted at være, det gør også vores løsninger skarpere.

#Vi passer på pengene

Både vores egne og vores kunders. Vi stræber efter altid at skabe mest mulig værdi for pengene. Det gælder, når vi udvikler konceptet, Det gælder, når vi skærer scopet til – OG det gælder på en helt almindelig onsdag.

Vi tænker altid på, hvordan møder, produktion, dialog og koordinering kan håndteres effektivt. ”Tid er penge”, som en berømt and engang har sagt. Vi er heller ikke for fine til metroen – men en ShareNow med 4 medarbejdere er faktisk billigere.

#Vi passer på hinanden

Vi passer på hinanden. Vi tror på, at vi ved at udvise omsorg for hinanden personligt og professionelt, kan skabe de bedste rammer for tillidsfuldt samarbejde, hvor alle trives og har mulighed for at udfolde sig og yde deres bedste.