PHP-udvikler

Nyheder om Dwarf

Dwarf er et digitalt bureau, der laver værdiskabende og kundetilpassede løsninger baseret på de nyeste teknologier. Vi har fart på og ambitioner – og søger derfor en ny kollega til vores team af dygtige PHP-udviklere.

Om stillingen
Du kommer til at arbejde sammen med et hold af specialister med stærke kompetencer inden for forretningsudvikling, kommunikation, brugervenlighed og design, teknologi og projektledelse. Derudover bliver du del af en udviklingsafdeling bestående af systemudviklere, frontend-udviklere og systemarkitekter. Det giver dig gode muligheder for sparring i projekterne omkring de løsninger, du er med til at udvikle. Du vil komme til at arbejde med mange forskelligartede opgaver for Dwarfs kunder, og vil i høj grad selv være med til at præge graden af din kundekontakt, dit ansvar, din specialisering og videreudvikling.

Du matcher hovedparten af nedenstående:
• Har direkte erfaring med Laravel eller ønske om at komme i gang med det
• Har gerne 4-6 års relevant erhvervserfaring med udvikling i PHP
• Har erfaring med Drupal 7 og/eller Drupal 8
• Kan dokumentere resultater inden for web-udvikling i LAMP
• Har et godt overblik over PHP funktionalitet og begrænsninger
• Ved hvad det vil sige at bruge design patterns
• Har erfaring med versionsstyring (Git + GitHub/GitLab)
• Har erfaring med CMS og template styrede web-systemer (Twig + Blade)
• Kan optimere kode og databasesystemer med stor trafik
• Skriver og taler flydende dansk

Din profil
Du må også meget gerne have erfaring med Docker og Vagrant i et Amazon Cloud setup. Herudover er du en tålmodig sjæl, som arbejder struktureret og kontinuerligt med dine arbejdsopgaver. Det er afgørende, at du kan arbejde selvstændigt, at du er i stand til at tage ansvar for dine arbejdsopgaver, har respekt for deadlines og er omstillingsparat, da vi vil gøre meget for at gøre vores kunder glade.

Vi arbejder altid i teams, så du skal være en god holdspiller og kunne lide at arbejde sammen med både webdesignere, frontendudviklere og projektledere. Dit fokus på helheden af websiderne er mindst lige så vigtigt som dine evner for det tekniske. Derudover skal du være kvalitetsbevist, fleksibel og kunne lide at arbejde med både små og store opgaver. Humoristisk sans er også i høj kurs. For på Dwarf skal det være sjovt at gå på arbejde. Vi lægger vægt på en uhøjtidelig omgangstone, der går hånd i hånd med et højt fagligt niveau.

Ansøgning
Er du dén vi søger, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt via vores Elvium rekrutteringsportal. Du er også velkommen til at skrive til Udviklingschef Lars Østergaard på los@dwarf.dk hvis du har spørgsmål til stillingen.