Back

KLAYVIO – EN OPTIMAL LØSNING TIL DET MINDRE MULTICHANNEL-SETUP


Har du brug for at kommunikere intelligent og automatiseret, men har ikke brug for det helt store data-setup, så er Klayvio det du søger. Systemet er GDPR-godkendt, har som tilvalg et indbygget CRM-system, er kodefrit og giver mange muligheder med integrationer, analytics, forme og pop-ups med AB-testing mm. Med Klayvio samler du alle de vigtigste værktøjer i et system, hvilket tillader dig et unikt cross-channel indblik i dine kampagners performance og dine kunders adfærd fra email til social. Dette er den perfekte pakke til både intern og ekstern kommunikation, som skal automatiseres på den smarteste måde.

Hos Dwarf elsker vi alt, der kan automatiseres og derfor elsker vi Klayvio. Vi er velbevandrede med Klayvio og har stor erfaring i at opsætte og køre kampagner med netop dette system. Vi anbefaler det til enhver kommunikationsansvarlig med behov for at kunne styre egne kampagner og analysere sine resultater hurtigt og nemt.

FEM GODE GRUNDE TIL, AT DU SKAL VÆLGE KLAYVIO:

1. Email

Klayvio er stedet, hvor du bygger den gode brugerrejse på tværs af kanaler samt måler, hvordan kommunikationen performer. Hvorfor oplever du et stigende frafald på dit nyhedsbrev, og hvad er open-rate egentligt? Klayvio gør det nemt for dig at bygge email-kampagner, men hjælper dig også med at skabe overblik over dine brugere, så du nemt kan ekskludere eller inkludere udvalgte målgrupper og segmenter i din kommunikation.

2. Social

Hvis du allerede anvender Facebook og Instagram til din kommunikation, så er Klayvio den perfekte løsning, da den integrerer direkte med Klayvios system og kan gøre brug af dine email-permissions til at skabe det rette audience til Facebook/Instagram.

3. Predictive data

Klayvio’s AI laver udregninger baseret på machine learning, som forudser dine brugeres adfærd og kan ved hjælp af AB-testing fortælle dig, hvilke tilmeldingsformularer, som vil performe bedst. Den kan også gætte, hvornår det er bedst for dig at afsende dine nyhedsbreve, så du nemmere kan koordinere og planlægge din kommunikation.

4. SMS

SMS er stadigvæk et stærkt værktøj, som gør det muligt for dig at kommunikere personligt og relevant med målgruppen, og her er Klayvio virkelig et stærkt værktøj. Systemet kan også tilbyde 2-vejs kommunikation via SMS, som kan aktiveres af adfærd og handlinger på brugerrejsen.

5. INTEGRATIONER

Klaviyo tilbyder en lang række af standard integrationer med store kendte systemer, som f.eks. Shopify og WooCommerce. Det betyder du nemt og hurtigt kan komme i gang uden at skulle kode en integration selv.

Klayvio er til dig, som leder efter en løsning, som har integreret alle de vigtigste muligheder i en samlet pakke. Hvis du ikke har brug for et tungt system, men stadigvæk vil have det bedste, så er Klayvio løsningen for dig.

KONTAKT OS