Back

AGILLIC – ET OMNICHANNEL TOOL TIL PERSONIFICERET KOMMUNIKATION


Ønsker du bedre automatisering af jeres kommunikation? Vil du ramme målgruppen på bedste sendetid med skræddersyet content? Måske har du allerede givet op, fordi det virkede uoverskueligt at finde en løsning, som matcher med jeres budget og ambitioner?

Dwarf har med stor sikkerhed løsningen på din udfordringer, og den hedder Agillic. Agillic er en omnichannel platform, som kan meget i kategorien af” light weight mailsystemer”. Herudover kan Agillic med deres åbne API-struktur integrere med praktisk talt alle tillægssystemer.

Hos Dwarf er vi certificerede Gold Partnere i Agillic, hvilket betyder, at vi er anderkendt for at mestre Agillic’s platform, og vi står klar til at hjælpe jer i gang med automatiseringen af jeres kommunikation.

Vi servicerer allerede kunder som Brobizz, Feriepartner Danmark, FTFa og Børns Vilkår mfl. Disse aktiviteter resulterer årligt i millioner af sendte emails og notifikationer, som enten er med til at skabe mere salg, eller servicere vores kunders kunder.

Agillic sætter skub på budskabet

Agillic udgør en samlet platform, hvorfra du kan facilitere automatiseringen af hele din digitale kommunikation på en let og intuitiv måde. I størstedelen af tilfældene kan Agillic samarbejde med jeres eksisterende CRM-system, ERP-systemer og andre marketingsystemer. Det betyder, at I ikke behøver at ændre, hverken på systemer eller eksisterende rutiner. Men vi stopper ikke her. Agillic giver dig muligheden for at eksekvere kampagner og samle alt data om dine målgruppers reaktioner på et sted, hvorefter fordelene vil være, at dine målrettede kampagner, bliver billigere, fordi du selv ejer brugerdata og kan genbruge den uden udløbsdato!

Agillic er et ‘high end system’, som har gode muligheder for at importere og eksportere data. Det vil sige, at hvis du allerede nu arbejder med et andet system og har store mængder data til rådighed, så gør Agillic det nemt at importere og segmentere denne data via import fra fil.

SEKS ÅRSAGER TIL, AT DU SKAL VÆLGE AGILLIC TIL DEN BEDSTE 1 TIL 1 KOMMUNIKATION

Email

Email er en gammel svinger, men der er en årsag til, at den stadigvæk prioriteres både hos B2B og B2C-virksomheder i det private erhvervsliv. En strategisk brug af email-strategier ligger nemlig stadigvæk blandt de stærkeste måder at holde budgettet nede, mens kommunikationen med brugerne holdes nem og effektiv. Hvis du kombinerer din email-strategi med Agillic, opnår du mulighed for at optimere samtlige fordele fra den traditionelle email yderligere, og du vil også opleve, at resultaterne for dine budgetter vil nå nye højder.

Websider og formularer

Har du brug for en nem og billig løsning til at skabe en landing-page, eller et mini-website, så tilbyder Agillic også det,og derudover får du muligheden for at indsætte survey, kontaktform, eller tilmeldingsform på en nem og hurtig måde. Agillic har også sin egen linkgenerator med essentielle features, såsom UTM-kode, Google-analytics, personaliseringsparametre og kryptering.

SMS

SMS-beskeden kan ikke undervurderes, og hos visse målgrupper er den helt uundværlig i den digitale kommunikation. Igen har Agillic dækket dig ind, så du kan komme hurtigt i gang med at sende personaliserede SMS-beskeder til din målgruppe på en nem og overskuelig måde.

Paid Media

Har du tænkt over, hvordan I får mest muligt ud af det I betaler for? Sandheden er, at der ikke findes noget mere vigtigt end relevans og personalisering på brugerrejsen, hvilket betyder, at brugerdata er mere vigtig end nogensinde før. Med Agillic kan I både spare penge og forenkle processen, da systemet kan synkronisere og aktivere "1st party data", som I har høstet og lagret via betalt annoncering. Agillic kan integrere med økosystemerne hos Facebook, Google og Adform.

App-push

Har dine brugere installeret en app relateret til jeres services, så giver Agillic dig muligheden for at nå dem med push-notifikationer sendt fra appen. Det er både nemt og billigt at målrette med disse notifikationer, og det kan gøres ud fra forskellige parametre, bl.a. geografiske placering, eller adfærd. Notifikationerne sendes ud som en service, eller reminder til din målgruppe med vigtige nyheder, som har indflydelse på deres liv.

Print

Agillic spiller ned i langt de fleste behov, når vi snakker digitalisering og flow. F.eks. tilbydes muligheden for opsætning til print via PDF-fil i forbindelse med email-flows, og da denne service er integreret i Agillic-platformen, så kan brugerdata fra reaktioner, downloads af whitepapers, eller andet nemt lagres og bruges til videre markedsføring.

Vi har her kun kradset lidt i overfladen af de muligheder som Agillic rummer, men du kan nemt få en dybere introduktion. Hos Dwarf er vi eksperter i brugen af Agillics kerneprodukt, og en aftale med os inkluderer både det bedst mulige software for pengene, og et hold af engagerede, kompetente og Agillic-certificerede rådgivere fra vores Marketing Automation afdeling.

KONTAKT OS