Back

ACTIVECAMPAIGN – MELLEMVÆGTEREN TIL DIN OMNI-CHANNEL KOMMUNIKATION


Skal du i gang med at automatisere kommunikationen? Kommer du med en mellemstor datamængde, som du både ønsker at få migreret, men også at opnå den optimale værdi fra? Så er ActiveCampaign den gode mellemvej, hvor du får en meget bred pakke af features, herunder et light weight CRM-system. Du får med andre ord et ”all around system”, som kan lidt af det hele uden at binde dig til et dyrt system med en stejl læringskurve.

Dwarf er velbevandret i ActiveCampaign, hvilket betyder, at vi har stor erfaring i at bruge systemet, men også i at lære fra os og dermed onboarde dig og dine kollegaer. Der er ingen tvivl om, at denne platform kan gøre underværker for din kommunikation og vores automation-eksperter står klar til at skabe håndgribelige workshops, hvor vi sammen får afklaret jeres behov og sat opstarten i system.

BYG DIN FORRETNING MED AKTIVE KAMPAGNER

Hvis du vælger ActiveCampaign, får du langt mere end du betaler for. Det er en stor fordel, hvis du overvejer at skalere dine kommunikationstiltag i takt med, at dit team bliver mere fortrolige med platformen. Platformen er en mellemvægter på markedet, som kan virkeligt meget, og systemet forholder sig både til CRM-system, SMS, web-notifikationer, ChatBots, Sociale Medier, Tracking, Personalisering, formularer og Landing pages. Platformen er muligvis en mellemvægter, men det betyder ikke, at de sparrer på deres services, og derfor kan du forvente effektive resultater og en styrket performance af dine kampagner med denne platform.

FEM ÅRSAGER TIL, AT DU SKAL VÆLGE ACTIVECAMPAIGN

1. Email

Emails er stadigvæk én af de bedste måder at skabe personaliseret og relations styrkende kommunikation på. Med ActiveCampaign, kan du nemt designe flotte emails til dine kampagner. Det er også muligt at bygge egne tilmeldingsforme klar til at embedde på din landing page, segmentere din data til målrettede kampagner, splitteste på kampagner, skabe dynamiske kampagner, som aktiveres ved besøg på udvalgte websteder, samt planlægge kampagner og få indsigt i analytcis.

2. Data migration

Har du data, som skal migreres fra et ældre system? Så kan dette godt være udfordringen, som får dig til at udsætte rykket til en ny platform. Men hos ActiveCampaign udbyder systemet, som en standard, at migrere din data for dig, og således bliver valget om et skifte endnu nemmere.

3. Chrome extension

Du har travlt og har brug for info omkring din seneste kampagne hurtigt. Spar dig selv for et login og anvend ActiveCampaigns udvidelse til Chrome-browseren. Denne integration med Google, gør det også muligt at tilføje kontakter direkte fra Google til dit CRM-system, som du også kan tilgå via Google.

4. Social Marketing

ActiveCampaigns integration med Facebook er én af de meget vellykkede features. Virksomheden har specialiseret sig i overførslen af data, som kan bruges i skabelsen af audiences til brug ved f.eks. retargeting. Det betyder, at du kan segmentere i ActiveCampaign og synce direkte med Facebook, som skaber custom audiences. På den måde kan du møde dine brugere, hvor de er – på de Sociale Medier.

5. MobilApp

Du sidder i toget, eller er allerede kommet hjem, men har brug for at forholde dig til en kampagne du satte i gang tidligere? Du har med andre ord brug for fleksibilitet, som ikke kræver, at du er bundet til din computer - det skal med andre ord kunne klares fra mobilen. Fortvivl ikke, for også her er ActiveCampaign på forkant med en super effektiv app til mobilen, som gør det muligt for dig at administrere, starte, stoppe, måle på dine kampagner ”on the go”, og den vigtige indsigt er dermed aldrig ”out of reach.”

KONTAKT OS