Marketing Automation Team Lead

Nyheder om Dwarf

Dwarf er et digitalt bureau, der laver værdiskabende og kundetilpassede løsninger baseret på de nyeste teknologier. Vi tilbyder forretningskritisk strategi, de nyeste designtendenser, indsigtsfuld teknologisk viden og gennemført eksekvering af datadrevet marketing. Hvis du kan identificere dig med den ambition, så er du måske den nye Team Lead for vores marketing automation team.

Din erfaring og rolle 

Du vil blive et centralt omdrejningspunkt i vores marketing automation projekter, hvor du sammen med resten af marketing automation teamet og bureauets andre relevante kompetencer tegner, tænker og implementerer den rigtige løsning for kunden.

Kunderne er baseret i Danmark og Norden og opererer typisk på flere markeder og flere sprog.

Vi tror på teams og samarbejde – både på bureauet og sammen med kunderne. Du skal derfor både have mod på og lyst til at indgå i et tæt samarbejde med kollegaer såvel som kunder.

Du har flere års praktisk erfaring med marketing, og besidde en bred forståelse for kundebehov og andre kommercielle aspekter. Du behøver ikke være specialist i udvikling, men har en forståelse for de tekniske aspekter af marketing automation.

Din hverdag 

Du bliver en del af et marketing automation team af koncept- og forretningsudviklere og automation specialister. Du får masser af mulighed for faglig sparring internt i teamet, men også med resten af bureauet, der består af forretningsudviklere, projektledere, kreative og udviklere i flere afskygninger. 

Du bliver inviteret ind i et samarbejdsorienteret fællesskab og får inspirerende kollegaer, der omgår hinanden med respekt, men i en uformel tone. 

Ansøgning
Er du dén vi søger, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt via vores Elvium rekrutteringsportal. For eventuelle spørgsmål er du også velkommen til at skrive til vores CCO, Jakob Lykke, på mailen jly@dwarf.dk. Du kan læse mere om vores tilgang til marketing automation her!