Back

Udvikling i Laravel

Laravel er et lynende hurtigt open source framework, som vi bruger til at bygge alt andet end standardløsninger. Det hele handler nemlig om, hvad det er for et problem, vi prøver at løse. Er det noget, der på fornuftig vis kan ligge i et CMS, på en ecommerce platform eller på en standard marketing automation platform, så bruger vi selvfølgelig dét.

Men er det en applikation, der løser et unikt problem for jeres kunder, er det specialudviklet ecommerce, hvor brugeroplevelsen skal tilpasses netop jeres kunders behov og produkternes særkende, så er Laravel velegnet. Frameworket er nemlig utrolig fleksibelt, hurtigt og sikrer, at der ikke er tekniske begrænsninger for den brugeroplevelse, der kan skabes. Kombineret med Cloud-hosting får man al den frihed og hastighed, man kan ønske sig på sin løsning.

Dwarf har udviklet adskillige platforme i Laravel – lige nu er vi i gang med Comwell hotellernes nye digitale univers. Heri bliver avancerede bookingflows og tung, billedbåren struktur gjort lynende hurtig. Derudover har Dwarf bygget ALD Carmarkets webshop i Laravel, hvilket bl.a. muliggør, at sitet kan bære de tunge integrationer – til e-Boks, betalingssystem, og til fotostudie – som bruges. Læs ALD Carmarket casen her.