Kompetencer og teknologi

Online design og brugervenlighed

Design og usability handler om at gøre brugen af sitet intuitivt. At sørge for at visuelle effekter ikke får brugeren til at miste overblikket, samtidig med at designet kommunikerer virksomhedens brand og værdier effektivt.

Læs mere

Strategi der understøtter din digitale forretning

Vi gør meget ud af at forstå vores kunders forretningsmodel og sikre os, at vi er helt skarpe på, hvordan det online projekt, I har i tankerne, skaber værdi for jeres virksomhed. Vi mener, at det er hele teamet der skal have den forståelse, så alle de valg vi træffer, når vi designer, udvikler og prioritere løsningen, understøtter det overordnede forretningsmæssige mål. 

Læs mere

SKI - Digitale løsninger til den offentlige sektor

Dwarf kan løse opgaver for den offentlige sektor under SKI aftale 2.18. Vi arbejder i dag for bl.a. Sikkerhedsstyrelsen, Kommunernes Landsforening og Faxe Kommune m.fl.

Læs mere

Drupal udvikling

Dwarf er ikke det største Drupal udviklingshus i Danmark men nok et af de dygtigste. Vi har en bred erfaring og et solidt kendskab til, hvordan man udvikler mest effektivt på platformen. Det er der kommet nogle af de hurtigste og mest stabile danske Drupal-løsninger ud af. 

Læs mere

EPiServer udvikling

EPiServer er grundlaget for mere end 9.500 websites i verden og anvendes dagligt af mere end 130.000 webredaktører. Med over 3000 kunder er EPiServer i dag Nordens mest solgte CMS. Dwarf har udviklet og sørger for driften af store EPiServer løsninger som EDC, KL, Oister og Business Danmark. 

Læs mere

Sitecore udvikling

Dwarf er certificeret udviklingspartner for Sitecore og har rig erfaring med at anvende platformen. Dwarf har blandt andet udviklet hjemmesider for Maxim, Bahne, Hillerød Kommune og Rice, der forhandler farverigt køkkengrej og ting til hjemmet. rice.dk blev indstillet til e-handelsprisen i 2012, der uddeles af FDIH. 

Læs mere

App- og mobiludvikling

Dwarf kan hjælpe din virksomhed med at vurdere, hvordan I skal gribe smartphones og tablets an, hvad enten I ønsker en app eller et mobilvenligt website. Nøgleordet hos Dwarf er nemlig stadig, at jeres onlinestrategi skal give værdi for jeres forretning – også når platformen er mobil.

Læs mere

Mere om Tuksi udvikling

Tuksi er Dwarfs eget sidebaserede CMS. Tuksi er et open-source CMS baseret på kendte og åbne teknologier som f.eks. MySQL og Linux. Ikke så mange dikkedarer - men masser af hastighed.

Læs mere