Digitale innovationer til Danmarks vækstskabere

Nye løsninger

 

Innovationsfonden, der årligt uddeler 1,4 mia. kr. valgte i starten af året Dwarf som digital samarbejdspartner - og henover de sidste måneder har Dværgene arbejdet i højtryk for at kreere design og udvikling der er Fonden værdig.

At skabe vækst og arbejdspladser i det ganske danske land er ikke et lille foretagende. Det er faktisk lidt af en mammut-opgave, som Innovationsfonden har påtaget sig. En opgave, der resulterer i at flere hundrede håbefulde entreprenører, Ph.d.er, forskere, og virksomheder hvert år får tildelt de ca 1,4 mia. kr. af fondens midler og ekspertise. Processen er der leder dertil er ligeså ret så omfattende, den indebærer nemlig masser af dokumentation, data, cases, historier, og kyndig vejledning.

Derfor er fokuspunktet for det nye site, at facilitere, at Innovationsfondens flere tusinde brugere er klædt på til at søge midler til deres projekter. Processen indeholdt derfor nøje brugertestning og tæt samarbejde med Fonden. Vi konkluderede hurtigt i forløbet at et let-medgørligt og velpoleret content management system var nødvendigt for at nå de mål og ambitioner, Innovationsfonden har.

Har du lyst til at se resultatet, kan du klikke her!