Erfaren UX Designer

Nyheder om Dwarf

Om stillingen
Som UX designer hos Dwarf indgår du i vores kreative team bestående af UX'ere, digitale designere, og frontend-udviklere. I afdelingen er du med til at have ansvaret for, at drive vores løsninger fra start til slut i tæt samspil med vores kunder, samt husets andre kompetencer. I teamet kommer du til at refere til vores CDO Robin Nowicki.

Din profil
Du har en ansvarlig personlighed, et holistisk syn på omverden, er pragmatisk, empatisk, og god til at samarbejde i små, dedikerede teams. Samtidig stræber du altid efter, at skabe digitale services, som hjælper rigtige mennesker med at få et mærkbart nemmere liv. Du er engageret, innovativ og god til at inspirere folk. Du besidder en passion for at skabe den ekstraordinære brugeroplevelser, og kan facilitere processen fra første dialog med kunden og de indledende workshops, til at du står på den anden side med et færdigudviklet og gennemtænkt koncept.

Du har gerne allerede en del erfaring fra en lignende stilling på et digitalt bureau. Ligeledes besidder du en relevant videregående uddannelse inden for UX, IT eller kommunikation. 

Du matcher hovedparten af nedenstående:

  • Du kender til processerne for Design Thinking og besidder en bred UX-værktøjskasse med metoder der gavner forskelligartede projekttyper og kunder.
  • Du har erfaring med researchmetodikker, er drevet af data og fakta, og kan oversætte dine fund til hypoteser og koncepter i samarbejde med resten af teamet.
  • Du er grundig og yder altid dét der skal til for at kvalitetssikre de løsninger vi udkommer med for vores kunder.
  • Du er fagligt stolt og søger altid ny viden, som du kan inspirere andre med. Samtidig holder du af at have den faciliterende rolle og har intet problem med at afholde workshops eller faglige oplæg.
  • Du har kendskab til, eller har tidligere arbejdet med, principper inden for service design, herunder udarbejdelsen af f.eks. service blueprints og brugerrejser, hvor du belyser brugernes behov og deres pains med eksisterende løsninger. Du kan på baggrund af dette komme med alternativer til forbedringer samt løsningsforslag.
  • Du har praktisk erfaring med at skitse, udarbejde wireframes, og lave prototyper i Sketch, Invision, eller tilsvarende setup. Herunder kan du arbejde med informationsarkitektur, indholdsstrukturer og interaktionsdesign.

Er du dén vi søger, så send din ansøgning og CV til vores CEO, Lars Berntsen, lbe@dwarf.dk

For eventuelle spørgsmål er du også velkommen til at ringe direkte til Lars på tlf. 6035 3038