Back

Udvikling i Drupal

Drupal er et af verdens største og hurtigst voksende open source CMS. Drupal er en 100 procent fleksibel udviklingsplatform, og Dwarf udvikler selvfølgelig på den seneste version: Drupal 8.

Dwarf er ikke det største Drupal udviklingshus i Danmark, men nok et af de dygtigste. Vi har en bred erfaring og et solidt kendskab til, hvordan man udvikler mest effektivt på open source-platformen. Det er der kommet nogle af de hurtigste og mest stabile danske Drupal-løsninger ud af.

Med sine 1.3 millioner registrerede medlemmer, har Drupal det største community – og derudover er store mængder af udviklere beskæftiget med at videreudvikle Drupal-kernen, samt at bygge tredjepartsmoduler til Drupal, der udvider mulighederne for at integrere Drupal med et utal af andre systemer. Disse moduler stilles gratis til rådighed, så I istedet kan bruge ressourcerne på at designe og udvikle de elementer, der er mere unikke i forhold til netop jeres virksomhed.

Når det er sagt, så er Drupal ikke et out-of-the-box produkt. Det er en 100% fleksibel udviklingsplatform med en meget effektiv databasestruktur ’under motorhjelmen’. Det gør Drupal ekstra velegnet til sites med meget indhold og/eller høj trafik – og til løsninger, hvor man har behov for at binde websitet sammen med andre systemer – f.eks. økonomisystemer, telemarketing, customer relationship management systemer eller noget helt fjerde.

Vi har arbejdet med Drupal siden 2008 – så vi har efterhånden mange Drupal-projekter blandt de løsninger, vi er stolte af.

Vi har designet og digitaliseret dele af burgerkæden Halifax. Vi har i Drupal og iOS skabt et point-of-sale system, der på enkel vis sender burgerbestillingen til køkkenet og drikkevarebestillingerne til baren, når tjeneren indtaster den sultne gæsts ordre. Oveni har Halifax også fået en digitalisering af deres fødevarekontrol, så data fra deres egenkontrol automatisk havner på hovedkontoret og ikke skal arkiveres i et støvet ringbind – løsninger der høstede awards til Halifax og Dwarf. Samtidig har Dwarf udviklet Drupal-baserede sites for Knabstrup Keramik, Sunset Boulevard, Viden På Tværs, LO Plus og mange flere.