Back
U
S
A
T
o
u
r
s
/
N
G
T
r
a
v
e
l
g
r
o
u
p

(
F
E
R
I
E
)
D
R
Ø
M
M
E
N
O
M
A
M
E
R
I
K
A

Som Danmarks største rejsebureau med speciale i det nordamerikanske kontinent er USA Tours kendt for at tilbyde kunderne unikke og skræddersyede drømmerejser til USA, Canada og Mexico. USA Tours er en del af NG Travelgroup, der står bag tilsvarende special-rejsebureauer på andre kontinenter.

OPGAVE

USA Tours ønskede en ny digital identitet og platform, der iscenesætter ambitionen om at give hver enkel gæst en unik og skræddersyet drømmerejse til det amerikanske kontinent. USA Tours’ rejsekonsulenter har besøgt alle destinationerne og har et omfattende netværk af samarbejdspartnere, så de kan tilbyde gæsterne en bred vifte af oplevelser, hoteller, fly, biler og andre services afstemt med kundens budget. Den primære opgave: At feriedrømmen om Amerika starter på det nye site.

Udover et nyt website og en ny visuel identitet havde USA Tours et ønske om at optimere arbejdsgange ved at automatisere interne processer og samtidig skabe et selvbetjeningsunivers for kunden.

Dwarf fik derfor til opgave i foråret 2019 at udvikle et nyt digitalt univers for kunden, som er skalérbart til NG Travelgroups andre rejseselskaber. Derudover skulle der udvikles et stærkt admin-panel til rejsekonsulenterne, hvor al data er samlet ét sted.

LØSNING

Vi drømmer i billeder – og det gælder også på nettet. Den nye visuelle identitet ”stinker” af USA. Besøgende oplever en synergi på tværs af sitet, og man drømmer sig nemt hen til destinationerne. Informationerne serveres i mundrette bidder, og det er gjort nemt for brugeren at komme i kontakt med en rejsekonsulent og få et tilbud.

Websitet er bygget i HTML, CSS, JS og VueJS suppleret med Drupal8 som CMS, med et multisitesetup for at understøtte NG Travelgroups forskellige brands og sprog. For at optimere rejsekonsulenternes arbejdsgang har vi bygget et admin-panel i Laravel Nova, som giver rejsekonsulenterne et solidt overblik, der skal sikre en god kundedialog.

RESULTAT

Det endelige resultat er et visuelt inspirerende website, hvor USA Tours får mulighed for at skabe en levende og personlig brugerrejse ved brug af centralt placerede billeder, smukke videoer og overskuelig navigation. Rejsekonsulenterne har fået optimeret deres arbejdsgang gennem admin-panelet, hvor de har mulighed for at generere rejseagendaer og betalingslinks, samt være i dialog med kunden. Brugerne får adgang til sit eget rejseunivers, en personlig side, hvor alt fra beskeder, tilbud og betaling til alle vouchers -og rejsedokumenter er samlet. Alt i alt har USA Tours fået digitale værktøjer til at skabe en bedre og mere gennemført kundeoplevelse.

UDSAGN

“USA Tours’ nylige rebranding indebar lancering af en dedikeret “Min rejse”-side til vores kunder, som opdateres i realtid med rejsedokumenter og information. Vi valgte Dwarf som leverandør af denne funktion, da kun den bedste løsning på markedet, ville være god nok. Med lærerig sparring, skarp udvikling og implementering samt fokus på problemløsning levede Dwarf op til sit omdømme som et af landets stærkeste digitale bureauer”, siger Alexander Söderberg, CEO, USA Tours

Løsning

Nyt website, procesoptimering & ny visuel identitet til NG Travelgroup

Kompetencer

  • Koncept
  • Forretningsudvikling
  • UX
  • Design
  • Identitet
  • Backend udvikling
  • Frontend udvikling
  • Systemintegrationer

Tech

Vue.js / Drupal 8 / Laravel / Nova / Mapbox / e-Pay

Integrationer

e-Pay / Doplhin Dynamics / Mailchimp / Mandrill / Nexmo - SMS

År

2019