Back
B
e
y
o
s
a

…lad madrasserne komme til dig. Det er beyosas tilbud til kunderne. Kender du det, hvor man lørdag formiddag ligger i en udstillingsseng med sko på og prøver at mærke efter om madrassen er tilpas hård, mens horder af mennesker vader igennem ”soveværelset”? Det må kunne gøres bedre, tænkte folkene bag beyosa.

OPGAVE

For at du kan være den bedste udgave af dig selv, har du brug for en god nats søvn. beyosa er navnet bag et nyt startup-eventyr i Berlin, der vil hjælpe sine kunder til at sove bedre, ved at tilbyde en lang række teknologisk funderede produkter som madrasser, puder, dyner, lagner – ja, alt hvad der ligger til grund for den gode søvn.

Dwarf fik derfor til opgave i efteråret 2018 at udvikle en ny MVP e-commerce platform, hvor beyosas kunder har mulighed for at vælge en ny seng baseret på deres egne ønsker og behov.

LØSNING

I tæt samarbejde med beyosa har vi skabt en stærk brand-fortælling og ud fra den udviklet en MVP e-commerce løsning, der således både sparer dig for en frustrerende købsoplevelse og sikrer dig en god nats søvn – og indfrier beyosas høje ambitioner om at skabe en personaliseret købsoplevelse, hvor kunderne får hjælp til at vælge rigtigt. Ikke nok med at madrasshoppingen kan klares hjemmefra. Hver madras og tilhørende hovedpude konfigureres nemt og enkelt til kunden – eller kunderne, hvis der er tale om en dobbeltmadras. Når madrassen er leveret, har du 99 nætters fortrydelsesret.

E-commerce løsningen er bygget på Drupal 8 med en tilhørende Drupal Commerce 2 løsning. Hele løsningen er semi-decoupled, hvor fronteden er bygget som en single page application (SPA) i Vue.js.

RESULTAT

beyosa kan, med den nye e-commerce platform, tilbyde kunden en købsoplevelse, der skiller sig ud fra mængden. Løsningen giver beyosa mulighed for at teste forretningsmodellen og platformen mod markedet, og samtidig sikres der en skalérbarhed i forhold til internationalt vækstpotentiale og udvidelse af produktporteføljen.

Dwarf har i tæt samarbejde med beyosa sikret en tilpasset brugeroplevelse, der giver følelsen af tryg dialog og personalisering – og samtidig imødekommer de ekstremt høje krav til troværdighed og tillid, som den tyske forbruger stiller til online-handel. Specielt konfiguratoren har begejstret brugerne, både i de initiale brugertest og den post-launch feedback, der er kommet på løsningen.

UDSAGN

”Vi valgte Dwarf, fordi bureauet forstod vores value proposition og ambition. Samtidig har de gennem 20 år skabt solide resultater indenfor specialudviklet e-commerce løsninger for kunder, der sælger alt fra burgere til brugte biler. Vi kommer på markedet med et nyt tilbud og har brug for noget andet og mere end en traditionel webshop”, siger CEO, Claus Junget Madsen fra beyosa.

Løsning

Ny e-commerce platform

Kompetencer

  • Koncept
  • Forretningsudvikling
  • UX
  • UI
  • Frontend udvikling
  • Backend udvikling

Tech

Vue.js / Drupal 8 / Drupal-Ecommerce / Klarna payment / PayPal

År

2018-2019