Back
A
L
D
C
a
r
m
a
r
k
e
t

T
o
n
s
-
t
u
n
g
T
a
k
e
a
w
a
y

Dwarf og ALDs dygtige projektteam har i et tæt og intenst samarbejde udviklet et modulært opbygget CMS (Statamic-baseret). Med denne platform er det blandt andet muligt at bruge billeder, animationer og videoer, som er med til at gøre siden ekstra indbydende.

Opgave

For os almindelige mennesker, der køber bil hvert 3-5 år, kan det godt give lidt kriller i maven at købe brugt. Er bilen nu i orden? Kan jeg stole på sælger? Er der skjult gæld i bilen? Har den været skadet? Er motoren sund? Og hvad med undervognen?

For selvom brugtbilsmarkedet er kommet på de digitale medier, er der ikke meget i selve processen, der har ændret sig. Jo, køberen får et godt overblik over de brugte biler, der er til salg. Men de skal stadig bevæge sig ned til forhandleren, eller en privat sælger for at se og prøvekøre bilen. Og selv her, kan det være svært at forholde sig til, om det er et godt køb, og om sælger er til at stole på.

Dwarf fik til opgave at gentænke den proces på en helt ny digital platform.

..
..
..

Løsning

Efter en grundig analyse af kundernes bekymringer og behov udviklede Dwarf i samarbejde med ALD en ny og fuld digital forretningsmodel, qigo.dk, på blot 3 måneder. Året efter blev løsningen konsolideret ind i ALD brandet og blev til ALDCarmarket.dk, da qigo.dk havde vist, at forbrugerne var klar til at købe biler online.

Med en nyudviklet intuitiv søgefunktion, der tager udgangspunkt i brugernes behov, har vi skabt en platform, hvor kunderne kan søge, udforske og købe bilen hjemmefra sofaen. Hele vejen igennem kan de chatte med ALDs fagmænd og få råd og vejledning.

Bilerne leveres med samme garantier og muligheder for finansiering, som nye biler. Og de bliver oven i købet leveret til døren med 14 dages fuld returret.

Ved hjælp af forbrugerindsigt, intelligent brug af data og ALDs unikke produkter og services, har vi skabt en helt ny platform, der gør det nemt og trygt at købe brugt.

..
..

Resultat

Dwarf og ALDs dygtige projektteam har i et tæt og intenst samarbejde udviklet et modulært opbygget CMS (Statamic-baseret). Med denne platform er det blandt andet muligt at bruge billeder, animationer og videoer, som er med til at gøre siden ekstra indbydende.

Webshoppen er opbygget i Laravel og inkluderer funktioner som fx 360 graders billedfremvisning af en bil ind- og udvendigt.

Samtidig udviklede Dwarf en mobilapplikation, som mekanikerne bruger til at gennemgå bilen for skrammer og tage “hero-shots” med.

Kunderne har taget godt imod konceptet. Websitet bliver flittigt brugt, og der sælges over 25 biler om måneden gennem ALDCarmarket.dk. Et tal, der stiger måned for måned.

..
..

Udsagn

"Projektet har været intensivt, og jeg er meget imponeret over, hvordan Dwarf har grebet opgaven an, både strategisk og ift. eksekvering"

Henrik Engel Eichen, COO, ALD Automotive

Løsning

Website

Kompetencer

  • Tone of voice
  • Tekstarbejde
  • Digital strategi
  • UX
  • Design
  • Frontend udvikling
  • Backend udvikling
  • Systemintegrationer

Tech

PHP / Laravel / Statamic / Cloudflare

Integrationer

Bilinfo / E-boks / Fotostudio / Mandrill/Mailchimp / Intercom

År

2017