Hastighed er afgørende

Nyheder om Dwarf

Vi ved det alle. Men sommetider er det godt med en reminder. Lav hastighed på dit website kan være fatal. For det første påvirker det dit sites placering i Googles søgeresultater. For det andet har et site med en hastighed som kold sirup potentielt en uhyggelig indvirkning på dine konverteringsrater – meget mere end du måske tror. Derfor er hastighedsoptimering altafgørende for, at dit site performer godt. Og den - hastigheden - kan du sikre på forskellig vis.

Du er måske ikke den typisk teknisk anlagte webmaster. Men selv hvis du er, kan inspiration være kærkommen. Derfor vil vi gerne dele et sted med dig, hvor website speed optimization bliver nørdet og sat i perspektiv. Det fremragende ved "A beginner's guide to website speed optimization" er, at bloggen forklarer de områder, hvor hastighed giver din digitale tilstedeværelse et los i den rigtige retning og iøvrigt sætter det i perspektiv til brugeradfærd ved hjælp af eksempler, erfaringer og tal.

Bloggen har desuden den fordel, at den er kapitelinddelt og dermed er et nyttigt opslagsværk, når du søger et hurtigt svar på dit spørgsmål om optimering af din webhastighed. Hvad enten dit spørgsmålet er af teknisk eller strategisk karakter, er der en god chance for at finde svaret i guiden.