Tons-tung takeaway

Nye løsninger

Den 3. januar gik Qigo.dk live med et tilbud til danskerne om at købe lækre brugte leasingbiler med fri levering og fri fjorten dages fuld returret overalt i Danmark. Løsningen er designet og udviklet af Dwarf i tæt samarbejde med ALD, som ejer Qigo, og ALD's medie- og marketing bureau OFF-ROAD, der har varetaget rollen som productowner på projektet.

Ambitionen med det nye site er at tilbyde kunderne onlinekøb af tidligere leasingbiler med levering til hoveddøren. Alt foregår online. Du betaler depositum med dit Dankort eller via MobilePay. Salgspapirerne underskriver du med NemID, og dokumenter sendes til dig i e-Boks. Restbeløbet kan du herefter indbetale som bankoverførsel, eller bilen kan finansieres via qigo.dk i samarbejde med Nordea Finans. Herefter leverer qigo.dk bilen på din adresse uden beregning, uanset hvor i landet du bor (alle brofaste øer). Fortryder du købet inden for 14 dage, tager Qigo bilen retur – ”no questions asked”, som man siger. Det er ubestridt de største og tungeste produkter, som Dwarf har været med til at e-handle.

Eksempler på behovsindgange på qigo

Arbejdet med qigo.dk har været meget komprimeret. Et team på tværs af tre organisationer er gået fra idé til færdigt, udrullet og nyskabende koncept på blot fire måneder. På Dwarf er vi glade for, at vi blev valgt til opgaven – og ret stolte af resultatet. Både af den kundevendte oplevelse, af den applikation vi har udviklet til de Qigo-medarbejdere - der gør bilerne klar til salg - og af det tekniske setup, løsningen er bygget på.

Aldrig mere i slæbesporet
Har du brug for en bil, der kan trække to voksne, tre børn, en hund og en campingvogn op ad Kasselbakkerne? Eller er du mere til en lille kvik bybil, der kan vende på en femøre? På qigo.dk er der lagt vægt på at møde mennesker i dét behov, de har. Der er bløde behovsindgange, en moderne tonalitet og en indbydende præsentation af bilerne. Der er gjort masser af plads til indvendige og udvendige 360 graders billeder. Der er billeder af lækre detaljer, og der er fuld servicehistorik samt ærlige billeder af alle eventuelle småskrammer. 

Penge i procesoptimering
Der er altid meget fokus på slutbrugerens oplevelse, men på Dwarf går vi også OK-meget op i, hvordan det er at bruge løsningen set fra vores kundes side. Derfor har vi udviklet en overskuelig applikation, som Qigo-medarbejderne bruger når de gennemgår, klargører og fotograferer bilerne. Når løsningen skal skaleres op, betyder det meget om en rutineopgave tager få minutter eller flere timer. Men allerede nu er det med til at gøre forarbejdet sjovere.

Skalerbar teknologi
Løsningen er udviklet i Laravel framework og hostet i Amazon Cloud. Der bliver brugt masser af 3D-views, billeder og videoer på qigo.dk. Der er til gengæld ret få traditionelle contentsider og endnu færre redaktører, da de fleste processer er eller bliver automatiseret. Ved at bruge et framework slipper vi for at loade en masse CMS-funktionalitet, som sitet ikke bruger. En fed brugeroplevelse består i vores optik af ”lige dele lækkerhed og hastighed”. 

At løsningen samtidig bliver hostet i Amazon Cloud giver løsningen en masse skalerbarhed, så ALD kun betaler for den serverkapacitet de bruger – også når behovet svinger meget i forbindelse med marketingaktiviteter. Foran cloud-serveren har vi installeret Cloudflare. Det giver øget sikkerhed og hurtigere caching tættere på den enkelte bruger.

Nok om hastighed. Prøv sitet på www.qigo.dk. Har du ris eller ros, så send os en mail. Vi vil gerne gøre det endnu bedre. Dwarf har stået for tone of voice, tekstarbejde, UX, design, frontend- og backendudvikling samt integration til alle tekniske systemer.

Om qigo.dk
qigo.dk er ejet af ALD Automotive A/S, der er en af Danmarks største virksomheder inden for billeasing og flådestyring. På globalt plan administrerer ALD Automotive mere end 1,3 mio. firmabiler for kunder i 41 lande – heraf godt 19.000 i Danmark. ALD Automotive er ejet af den franske bank Société Générale. Se mere på www.qigo.dk og www.aldautomotive.dk.