Uopfordrede ansøgninger

Nyheder om Dwarf

Om Dwarf

Dwarf er et digitalt full service bureau. Vi laver gennemtænkte kundetilpassede løsninger baseret på forretningskritisk strategi, de nyeste designtendenser, indsigtsfuld teknologisk viden og gennemført eksekvering af datadrevet marketing. Til daglig er vi et-par-og-fyrre kolleger placeret på Frederiksberg - men da vi ofte møder nye og spændende udfordringer, søger vi tit nye talenter der kan passe ind i vores forskellige afdelinger.

Er du en haj indenfor forretningsudvikling eller projektledelse? Har du et skarpt øje for design og koncepter? Eller måske besidder du spændende kompetencer der passer perfekt ind hos vores marketing automation- eller udviklingsteams.

Som Dværg får du muligheden for at arbejde sammen med en skare af kolleger der alle er enormt kompetente, entusiastiske, og måske en smule nørdede indenfor deres individuelle feldt. Og, vigtigst af alt, får du muligheden for at være en del af en dynamisk, social, og altid sprudlende arbejdsplads.

Dit næste skridt: Ansøgning

Er du dén vi endnu ikke ved at vi søger - så send din ansøgning og dit CV via vores Elvium rekrutteringsportal. For eventuelle spørgsmål er du også velkommen til at skrive til vores COO, Lars Berntsen, på mailen lbe@dwarf.dk.