Mere om Tuksi udvikling

Tuksi er stabilt - det er hurtigt, det er sikkert, og det er let. Tuksi er nok den platform, hvor vi hutigst kan lave ”en lille ændring og lægge den live”.

Tuksi er et open-source CMS baseret på kendte og åbne teknologier som f.eks. MySQL og Linux. Ikke så mange dikkedarer - men masser af hastighed.

Tuksi er Dwarfs eget sidebaserede CMS. Første version blev skabt i år 2001 - samme år som Dries Buytaert sad på universitetet i Antwerpen og rodede med den første version af Drupal, og Sitecore blev etableret. Ældre er CMS-teknologien ikke. Og de teknisk tunge dværge syntes dengang ikke at det, der var på markedet, var godt nok. Så vi lavede vores eget.

Teknisk er der tale om et effektivt sidebaseret CMS med en meget overskuelig backend. En del af Dwarfs ældste kunder kører på Tuksi. Det gælder mange mindre virksomheder – men  f.eks. også Sticks'n'Sushi, Dagbladet Børsen og ILVA, som alle tre har komplekse web- og mobilløsninger, der er integreret med betalingsløsninger, abonnementssystemer, C5, indkøbssystemer, Apsis, en iPhone-app, Micros POS/kasseapparater m.m.

Tuksi er stabilt - det er hurtigt, det er sikkert, og det er let. Tuksi er nok den platform, hvor vi hutigst kan lave ”en lille ændring og lægge den live”.  Skal du i gang med et større projekt – og foretrækker du en PHP-baseret løsning, vil vi nu til dags anbefale Drupal, fordi det giver dig et CMS , som mange forskellige bureauer udvikler på. Hvis du så bliver træt af Dwarf, er der mange andre at vælge imellem. Den luksus havde kunderne ovenfor ikke – andre open source løsninger var ikke på plads, da de valgte at blive kunder hos Dwarf for mere end 10 år siden.

Ser man bort fra dét hensyn, vil vi til hver en tid anbefale Tuksi. Det løser masser af onlineopgaver  meget effektivt.

Book et møde med en dværg