Qigo: Tons-tung takeaway

”Udviklingen af websitet begyndte med Dwarf i september 2016, og har kørt i et ekstremt komprimeret forløb på kun 4 måneder. Men selvom det har været intensivt, så er jeg meget imponeret over at se, hvordan Dwarf har grebet opgaven an, både strategisk og ift. eksekvering”

Henrik Engel Eichen, COO, ALD Automotive

Tænk hvis bilkøb var lige så nemt som at købe et par jeans i en onlineshop. Det er det nu. Vi har hjulpet ALD Automotive med at skrotte den utålmodige sælger, der forsikrer dig om at ”det er et rigtig godt køb” og står klar med fire gratis måtter, for at lukke handlen.

Mærkedyr eller behovsbevidst

Har du brug for en bil, der kan trække to voksne, tre børn, en hund og en campingvogn op ad Kasselbakkerne? Eller er du på udkig efter en lille kvik bybil, der kan vende på en femogtyveøre. På Qigo er bilerne inddelt i otte kategorier - der passer til de fleste behov - for at hjælpe brugeren trygt på vej.

Processen rundt om bilen

Der er en lille hage ved konceptet, for hvad med turen rundt om bilen, hvor man sparker lidt til dækkene og nærstuderer de mindste buler og ridser?

På Qigo er det mekanikeren, der tager turen rundt om bilen og i hånden har han en smartphone, så han kan kan dokumentere alle de små mærker og skrammer, som ikke kan undgås. Biler, der har levet et aktivt liv, har smilehuller. Men det er igen hemmelighed.

I det hele taget har vi gjort ekstra meget ud af at optimere processerne. Alle data fra Bilinfo, mekanikerens gennemgang af bilerne og de udvendige og indvendige 360° fotos bliver overført automatisk fra værkstedet til websitet.

Rigtige råd fra rigtige venner

Et bilkøb er en stor beslutning, men Qigo gør det nemmere. 

Har du brug for at få lidt hjælp og input, kan du gemme dine favoritter og dele dem med venner og familie. Få ”thumbs up eller down” for dine valg – og kommentarer til de biler, du har stående i din online garage.

Ingen-gnist garanti

Din prøvetur er ikke 4 højresving rundt om blokken. Der er tid til at prøve bykørsel, landevej, motorvej, baglæns parkering og hvad du ellers har brug for. I det hele taget, kan du tage den lidt med ro. Du kan faktisk ”sove på det” 13 gange, for på qigo.dk har du 14 dages ”ingen-gnist-garanti”. Det betyder, at du køber bilen online, får den leveret til hoveddøren og har 14 dages fuld returret – men nul omkostninger – hvis du fortryder handlen. Du har også 100 km gratis prøvetur. Hvis du har brug for mere, betaler du 4 kroner pr. kilometer. Det er ikke så indviklet.

Skalerbar teknologi

Løsningen er udviklet i Laravel framework og hostet i Amazon Cloud. Der bliver brugt masser af 3D-views, billeder og videoer på qigo.dk. Der er til gengæld ret få traditionelle contentsider og endnu færre redaktører, da de fleste processer er eller bliver automatiseret. Ved at bruge et framework slipper vi for at loade en masse CMS-funktionalitet, som sitet ikke bruger. En fed brugeroplevelse består i vores optik af ”lige dele lækkerhed og hastighed”. 

At løsningen samtidig bliver hostet i Amazon Cloud giver løsningen en masse skalerbarhed, så ALD kun betaler for den serverkapacitet de bruger – også når behovet svinger meget i forbindelse med marketingaktiviteter. Foran cloud-serveren har vi installeret Cloudflare. Det giver øget sikkerhed og hurtigere caching tættere på den enkelte bruger.

Nok om hastighed. Prøv sitet på www.qigo.dk. Har du ris eller ros, så send os en mail. Vi vil gerne gøre det endnu bedre. Dwarf har stået for tone of voice, tekstarbejde, UX, design, frontend- og backendudvikling samt integration til alle tekniske systemer.

Om qigo.dk

qigo.dk er ejet af ALD Automotive A/S, der er en af Danmarks største virksomheder inden for billeasing og flådestyring. På globalt plan administrerer ALD Automotive mere end 1,3 mio. firmabiler for kunder i 41 lande – heraf godt 19.000 i Danmark. ALD Automotive er ejet af den franske bank Société Générale. Se mere på www.qigo.dk og www.aldautomotive.dk.

Book et møde med en dværg