Shop Excellence 2014

Whitepapers & analyser

I 2013 rundede den danske e-handel 62 milliarder kroner. Det svarer til ca. 20 pct. af den samlede detailomsætning. Bag tallene gemmer sig ti-tusindvis af danske og udenlandske online købmænd.

For tredje gang har vi bedt 2.000 danskere udpege de webshops, som de synes er værd at anbefale til venner og familie.

Shop Excellence 2014 er en kortlægning af danskernes foretrukne webshops, status på den digitale dagligvarehandel, kampen om online troværdighed og meget mere. Download rapporten og læs artiklerne.

Download Whitepaper (29 sider PDF)
ShopExcellence 2014 - top 25 liste

Content

Online daglivarehandel for milliarder

Nu vil danskerne handle friske dagligvarer ind på nettet. Hvor blot 15 pct. af danskerne handler ind online i dag, forventer hele 49 pct. at lægge noget af deres dagligvarekøb online i løbet af 2014. Hvis dét sker, vil 2014 blive året, hvor der kommer et regulært gennembrud for online dagligvarehandel.

Læs mere

Nemlig.com er stjernen i dansk dagligvarehandel på nettet

Kunderne er glade for Nemlig.com. Hele seks ud af ti kunder giver dagligvarebutikken topkarakterer. I Irma.dk og Superbest.dk gælder det fire ud af ti. Det gør Nemlig.com til den ubetingede stjerne for dagligvarehandel på nettet i Danmark.

Læs mere

Top200 - Danmarks 200 mest populære webshops

Zoom i kortet og se hvordan Top 200 danske webshop fordeler sig rundt om i landet. 

Læs mere

De mest populære danske web-butikker 2014

Den tyske tøjbutik Zalando stryger direkte ind på en tredjeplads blandt danskernes foretrukne netbutikker. Generelt rykker mode og forbrugsvarer op, fly og elektronik ned.

Læs mere

Mobilshopping i kraftig vækst

Hver femte dansker handler ind fra mobilen og hver fjerde fra en tablet. Men hvem gør det lettest for kunden at mobilshoppe?

Læs mere

Opskriften på net-succes

Kundeservice, brugerfokus, markedsføring, logistik og optimering i verdensklasse. Bakket op med rigelig kapital. Det er den opskrift, som nettets mest populære købmænd følger. 

Læs mere

Nethandlens smuldrende Danmarkskort

Netkøbmænd skyder op over hele landet. Men flere af de danske flagskibe er ved at flytte distribution og udvikling ud af landet – fordi konkurrencen tager til, og Danmark er for dyr.

 

Læs mere

Kan man stole på Trustpilot?

Flere netkøbmænd stiller spørgsmålstegn ved Trustpilots karakterer. Betalende kunder får højere rating end ikke-betalende – uanset hvad kunderne mener om butikken.

Læs mere