Shop Excellence 2009

Whitepapers & analyser

Nethandel: Hvad gør de dygtigste online købmænd

På 10 år er der skabt 15.000 danske webshops, og sidste år blev der etableret flere shops end nogensinde. Alt efter opgørelsesmetode bliver det til online salg for 20 og 35 milliarder kroner. Bag de flotte tal ligger der to udfordringer. For det første bliver mere end hver tredje indkøbskurv forladt inden kunden når frem til kassen. For det andet vender mange af de kunder, der gennemfører købet aldrig tilbage til shoppen igen. Det lykkes ikke at skabe en tæt kunderelation.

Men hvordan skaber man en brugeroplevelse, der er stærk nok til, at kunderne begynder at foretrække netop din online shop og kommer igen og igen? Det vil vi da gerne kloge os på, men vi kunne også starte et andet sted. Vi kunne kigge på de webshops, som danskerne holder allermest af. Hvad gør de helt konkret for at optimere deres online salg?

Download Whitepaper (37 sider PDF)

Content

Webshop 50

Top 50 - de mest populære webshops i Danmark

Læs mere

Webbutikker mangler købmandskab

Hele 20 ud af de 50 mest populære butikker, blandt danske kunder på nettet, er udenlandske. Det gælder også de tre mest populære – cdon.dk, amazon.com og hm.com

Læs mere

Varer for 10 mia i forladte indkøbsvogne

Danskerne efterlader varer for omkring 10 milliarder kr. i forladte indkøbsvogne på nettet. Hver gang to kunder passerer kassen og betaler for deres indkøb, efterlader en kunde sine varer ubetalt.

Læs mere

Sådan gør de bedste netkøbmænd

Danmarks mest populære netkøbmænd lægger vægt på god kundeservice og godt købmandsskab. Simpelt - men svært for mange at levere. Her er opskriften fra Coolshop, Smartguy og Saxo.

Læs mere

Har du fat i de rigtige kunder?

Pas på trendy hjemmesider målrettet til de unge og webvante shoppere. Pengene på nettet ligger hos de 30 og 40-årige. Men pas på de udenlanske konkurrenter.

Læs mere