Sadolin & Albæk: Eftertragtet ejendomsrådgivning

Vores hjemmeside skal understøtte vores profil som en markedsførende rådgivnings- og erhvervsmæglervirksomhed. Siden skal fungere som en kilde til opdateret viden om erhvervsejendomsmarkedet, og man skal nemt kunne finde de oplysninger, man søger – uanset om man vil vide mere om vores services, opdateres om ejendomsmarkedet eller søge efter aktuelle investerings- eller udlejningsejendomme.

Cecilie Lykkegaard, Kommunikationsansvarlig, Sadolin & Albæk

I 2014 blev Sadolin & Albæk for fjerde år i træk kåret som Danmarks bedste ejendomsrådgiver af finansmagasinet Euromoney. I sandhed en stærk bedrift, og derfor var det helt naturligt for Sadolin & Albæk at deres nye website skulle afspejle deres position som markedsleder.

Siden 1967 har Sadolin & Albæk rådgivet om og udbudt ejendomme til salg og leje. Det er immervæk nogle års erfaring, og derfor var vi hos Dwarf ivrige efter at bringe den viden, virksomheden besidder, i fokus på deres nye website. Der er nemlig ingen, der bare propper en erhvervsejendom i den digitale indkøbskurv og går til betaling.

Kunderne skal bogstaveligt talt inviteres indenfor i nye lækre rammer. Det er de blevet, og det har betydet at trafikken er øget markant - faktisk med næsten 50 %.

Når man er markedsleder, er det ganske naturligt at gøre sit website til mere end et udstillingsvindue. Det skal være et sted hvor man aktivt kan hjælpe sine kunder med at træffe de rigtige valg. Derfor var Sadolin & Albæk indstillet på at et nyt website skulle tale til en bred skare af målgrupper fra investorer til kommende ejere og lejere. Uanset om der er tale om millioninvesteringer eller leje af et butikslokale.

Med vores nye side, som også har fået et gevaldigt visuelt løft, har vi fået opfyldt lige præcis de helt essentielle behov.

Cecilie Lykkegaard, Kommunikationsansvarlig, Sadolin & Albæk

Det nye Drupal-site byder på en enkel og filtrerbar løsning, der på overskuelig vis blander cases, mæglere og markedsviden, så der altid er kompetent rådgivning lige ved hånden. Behøver vi næsten nævne, at sitet er responsivt, så de travleste kunder kan hente inspiration på deres foretrukne device.

De fleste vil naturligvis gerne have et stærkt visuelt indtryk af det, de investerer i. Derfor har vi for det første optimeret billedeuniverset på sadolin-albaek.dk og for det andet lade nyheder og markedsinfo spille en endnu større rolle i menufladen. Derfor har det været ejendommeligt at kunne konstatere, at 10 % flere nye brugere har fundet vej til sadolin-albaek.dk efter relanceringen.

Find selv vej til online ejendomsrådgivning.

Book et møde med en dværg