Dobbelt op på priser til Dwarfs kunder

Nyheder om Dwarf

Vi kniber os selv i armen her til morgen. Vi havde håbet, men slet ikke forventet at få to fjer i hatten på blot to dage. Det er nemlig status ovenpå uddelingerne af henholdsvis Danish Digital Awards onsdag aften og Danish Drupal Award torsdag aften.

Onsdag modtog Halifax prisen i kategorien Building Business ved Danish Digital Awards i Vega. Feltet af nominerede var utroligt stærkt, og derfor er vi naturligvis henrykte og utroligt stolte på Halifax’ og egne vegne over at det lykkedes at vinde.

Vinderkriteriet for kategorien Building Business var: Hvem har gjort den digitale indsats til en forretningskritisk indsats, der kan sikre virksomheden eller organisationen en større andel af fremtiden? Den smøre oversætter vi ganske frit til Dwarfs eget mantra ”synlig værdiskabelse”, og derfor luner prisen ekstra meget.

Den anden fjer i hatten kom torsdag aften, hvor endnu en Dwarfkunde fra restaurationsbranchen blev hædret. Sunset Boulevard løb nemlig med prisen som Bedste Corporate Site ved Drupal Award, der blev afholdt hos Berlingske Media.

Se selv hvordan synlig værdiskabelse hos Halifax ser ud eller kontakt en dværg for at høre mere.