Priser til LO Plus og Børnetelefonen

Nyheder om Dwarf

Der var hæder og bifald til to af Dwarfs kunder ved DrupalCamp & Awards i Parken i København.

Børnetelefonen løb af sted med en bronze-medalje, mens LO Plus gik en grad op i ædle metaller og tog en pokal af sølv.

Begge sites var indstillet i kategorien ”Bedste Drupal interesseorganisation site” og kæmpede således mod hinanden i konkurrencen, hvor i alt 54 sites kæmpede om podiepladser i kategorierne.

Børnetelefonen vandt for at lave effektiv hjælp til selvhjælp. Der er alt, alt for mange børn, som har brug for hjælp – fra de gode råd om den første forelskelse til afgørende rådgivning og bistand til kriseramte og truede børn. Børnetelefonen er i dag et website, en chat, en SMS-services, en digital brevkasse, et forum - og selvfølgelig stadigvæk en direkte hotline til en fortrolig voksen. Omkring 400 frivillige rådgivere og medarbejdere på Børnetelefonen kan ikke følge med, så opgaven var at skabe et univers, hvor børnene altid får relevant hjælp med på vejen. Bag Børnetelefonen står organisationen Børns Vilkår.

LO Plus hentede sølvet hjem på et nyt og indbydende site til medlemsfordele. LO Plus A/S er en gratis fordels- og rabatordning for de ca. 800.000 medlemmer af LO fagforbundene. Der er intet mindre end 1.300 rabatordninger knyttet til LO Plus, og opgaven har været at skabe let kontakt mellem medlemmerne og de samarbejdspartnere, der leverer fordelene.

Kloge dværge

Arrangementet i Parken bød også på videndeling og oplæg.

To af vores kloge dværge delte ud af deres viden med oplæg om alternativ markedsføringsskik: ”Udvis empati - og bliv rig!” - og om at lave sites, der flytter noget under overskriften ”CMS –Creating Meaningful Services”.

Samtidig blev det nye medie- og projektsite ”Viden på Tværs” – vpt.dk - vist frem lige før den officielle lancering 1. juni. Sitet er en ambitiøs platform for udviklingsarbejdet i kommunerne til og for både de 600.000 medarbejdere og ledere, der arbejder med kernevelfærden.

Vpt.dk er et af de første, større sites herhjemme, der er bygget på den nye og svært forbedrede Drupal 8 platform.