OiSTER: Lynhurtig platform og stærkt købsflow

I tæt samarbejde med Dwarf har vi arbejdet effektivt med forbedring af oister.dk og vores købsflow. Vi har opnået en stigning i gennemførelsesraten med 89 procent, hvilket må siges at være et rigtig godt resultat af et stykke fantastisk arbejde.

Niels Kiel, brand manager, OiSTER

OiSTER valgte Dwarf som webbureau i sommeren 2012, og i november samme år, gik vi i luften med første fase, hvor oister.dk fik nyt design, ny frontendkode - bygget på en hel ny EPiServer 6R2/Composer installation.

Dermed havde vi etableret et sundt teknisk fundament, der er til at bygge ovenpå. I februar 2013 gik vi live med fase 2. I denne omgang er det webshoppen, der har fået sin anden ungdom. Købsflowet er blevet strømlinet, og teknisk er løsningen bygget om – fra at være template-baseret til at være SOAP baseret. Det betyder, at design og sideindhold nu ligger i CMS systemet EPiServer og ikke i kundesystemet CDrator.

Med den nye løsning har OiSTER en lynhurtig platform. Både når man måler loadtider i milisekunder – og OiSTER time-to-market. OiSTER er en del af et meget konkurrencepræget telemarked og hér betyder det meget, at man lynhurtigt kan sætte en ny kampagne i søen eller kan svare på konkurrenternes udspil.

Sammen med OiSTER planlægger vi de næste træk, men løsningen har allerede givet markant bedre resultater, og det er vi stolte af.

Om OiSTER: OiSTER tilbyder Mobilt Bredbånd og Mobiltelefoni på landets bedste mobilnetværk - enkelt, gennemskueligt og ikke mindst til lavpris. OiSTER benytter 3's stærke netværk, som er Danmarks bedste ifølge flere uafhængige tests, når du vil have en god forbindelse og hurtigt internet.

Se løsningen her: oister.dk

Book et møde med en dværg