Lettere vej til uddannelse for livet

Nye løsninger

Jeg har aldrig være været med til at lave en hjemmeside, der skulle løse så kompleks en struktur. Men det er lykkedes os at gøre det enkelt.

Maren Kaadt, kommunikationschef, Selandia

16.000 studerende og kursister om året. To gymnasier, otte fagskoler, et utal af kurser og et massivt udbud af efteruddannelse.

Det er nogle af kendetegnene for Selandia, der er en selvejende institution med base i Slagelse. Selandia har i dag fået et helt nyt website.

At uddannelse er både fornuftigt og nødvendigt for de fleste er indlysende, men det skal også være nemt at finde den relevante uddannelse eller det vigtige kursus.

Det var en central udfordring for Selandia, da de i efteråret efter et udbud bad Dwarf om hjælp til at skabe deres nye website. Med ti uddannelsesinstitutioner under samme paraply – og en masse voksenuddannelser, som går på tværs af skoler, så var det et kardinalpunkt at skabe overblik og let adgang til at finde og vælge den rette uddannelsesvej. Det er nu på plads med en ny uddannelsesvælger og en ny kursusvælger.

Dwarf har været dygtige til at være ved roret i processen, så vi har kunnet læne os tilbage og lade os rive med.

Maren Kaadt, kommunikationschef, Selandia

Et er at gøre det nemmere at vælge vej for kursister og uddannelsessøgende, men det er også god forretning. For fungerer udstillingsvinduet ikke, så er Selandia i skarp konkurrence med andre uddannelsesinstitutioner om opmærksomheden. Og virksomhederne og praktikpladserne skal også følge med.

Dwarf har hjulpet med at udvikle konceptet til det nye site, designet og bygget det på en Drupal platform. Selandias nye website er bygget med responsivt webdesign, så det automatisk tilpasser sig brugerens skærm – også selv om det er en smartphone. Sitet er integreret med det offentliges kursushåndtering og Selandias bagvedliggende systemer.

Se sitet her