Montana: Indretning der skal opleves

Nye løsninger

Montana har fået et nyt eksplorativt website designet og udviklet af Dwarf. Her kan professionelle såvel som private kunder få inspiration til, hvordan Montanas modulære systemer kan anvendes i alle rum. Udendørs eller inde - hjemme eller i virksomheden. 

Sitet er optimeret til tablets og store skærme, og der er lagt vægt på kompromisløst brug af high-res billeder og video, så indretningen kan opleves. Ankerpunkter på billederne giver brugeren mulighed for at gå tættere på udvalgte detaljer og designeren bag.

Alt indhold på sitet er opbygget af Blocks i EpiServer 7.5, så redaktøren selv kan opbygge nye visuelle universer, når nye produkter lanceres. De besøgende kan benytte Montanas online indretningsværktøj – og på siden findes de forhandlere, der fører en given produktlinje, hvor de så kan få professionel hjælp til at komme videre med deres indretningsprojekt. Det er ambitionen, at det nye site skal give kunderne en større oplevelse, som kan måles direkte på besøgslængden og mængden af leads, der kommer fra online kanalen. 

Gå på oplevelse her: www.montana.dk