Qigo og Viden på tværs indstillet til awards

Nyheder om Dwarf

Foråret har meldt sin ankomst – i hvert fald ifølge kalenderen – og det betyder, at prisuddelingerne i den danske digitale verden står for døren. To Dwarf-kunder er indtil videre nomineret, og derfor er de første showbilletter allerede booket.

Qigo.dk – Danmarks første website hvor du kan handle bil 100 % online og få leveret til døren – er nomineret til en prestigefyldt Danish Digital Award i kategorien E-commerce B2C side om side med Arla, DR Koncerthuset og Topdanmark. Qigo er skabt for Europas største leverandør af leasingbiler, ALD Automotive, og er et samarbejde mellem Dwarf og mediebureauet OFF ROAD. Censure Design Studie har stået for sitets videoindhold. Få den hurtige introduktion til Qigo og til hvorfor det nu er lige så nemt at købe en bil online, som det er at købe et par jeans i en webshop. Qigo er lanceret i januar 2017.

I 2016 kom de første Drupal 8 websites på gaden i Danmark. Viden på tværs er en enkel og relationsbåret videndeling for 600.000 offentligt ansatte. Her bestøver ideerne hos hinanden, så gode arbejdsgange på et plejecenter i Viborg kan inspirere på et værested i Vordingborg. Viden på Tværs – eller VPT – er resultatet af et samarbejde mellem Kommunernes Landsforenings 98 medlemmer og Forhandlingsfællesskabet, der repræsenterer 52 forskellige fagforbund, hvis medarbejdere arbejder i den offentlige sektor. Vi har været med hele vejen og stået for identitet, UX, design og al udvikling. Vil du se hvad der overbeviste juryen, så læs historien om VPT.