Marketing Automation konsulent med udviklerbaggrund

Nyheder om Dwarf

Dwarf er et digitalt full service bureau. Vi laver gennemtænkte kundetilpassede løsninger baseret på forretningskritisk strategi, de nyeste designtendenser, indsigtsfuld teknologisk viden og gennemført eksekvering af datadrevet marketing. Vi søger en engageret konsulent med flair for at kode til vores marketing automation team. 

Din erfaring og rolle 

Du bliver en del af vores kompetente marketing automation team, hvor du sammen med vores øvrige konsulenter udtænker og implementerer den rigtige løsning for kunden. 

Din forudsætning for at gøre det, er at du kan påvise mere end 1 års erfaring med SQL queries. Dine evner i SQL er vigtigere end din uddannelse, men vi forestiller os at du har en udviklerbaggrund og derigennem har stiftet bekendtskab med HTML samt et eller flere programmeringssprog.

Din person 

Du er en tålmodig sjæl som altid arbejder struktureret og kontinuerligt med dine arbejdsopgaver. Det er afgørende, at du både kan arbejde selvstændigt og som en del af et team. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver, og du forstår vigtigheden af deadlines.

Du har humor og et åbent sind i forhold til samarbejde og fælles løsning af kundens problemer.    

Din hverdag 

Du bliver en del af et marketing automation team af koncept- og forretningsudviklere og automation specialister. Du får masser af mulighed for faglig sparring internt i teamet, men også med resten af bureauet, der består af forretningsudviklere, projektledere, kreative og udviklere i flere afskygninger. 

Du bliver inviteret ind i et samarbejdsorienteret fællesskab og får inspirerende kollegaer, der omgår hinanden med respekt, men i en uformel tone. 

Dit næste skridt: Ansøgning 

Er du dén vi søger, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt via vores Elvium rekrutteringsportal. For eventuelle spørgsmål er du også velkommen til at skrive til CCO, Jakob Lykke, på jly@dwarf.dk. Du kan læse mere om vores tilgang til marketing automation lige her.