Takeaway med MobilePay

Nye løsninger

Hurtig, frisk mad skal være let at bestille. Og når sulten indfinder sig, så skal man kunne bruge, hvad man har ved hånden. Derfor har Sunset Boulevard nu lanceret online takeaway. Om du bestiller maden fra din desktop, tablet eller smartphone er underordnet. Takeaway er klar til det hele, og som de første i branchen kan man også betale med MobilePay.

De fornuftige mennesker hos Sunset Boulevard har lavet en ”soft launch”. Den nye takeaway er gået live uden det store rabalder, så der var tid til at få det indarbejdet i alle hjørner af forretningen og luget bugs ud i teknikken fra websitet over varehåndteringen og ned i kasseapparaterne.

Hvordan er det så gået efter den første måneds tid? Trafikken er næsten fordoblet og stiger tilsyneladende fortsat. I sig selv er det slet ikke værst. Men rigtig godt er det, at stigningen for størstedelen kommer fra smartphones og tablets. Sunset Boulevard troede på, at en masse forretning lå og gemte sig i online takeaway, som var ligetil at bestille fra sin smartphone, når man er på farten. Og der er ikke noget i tallene efter lanceringen, der har rokket ved den antagelse. Tværtimod er der masser af ordrer, og de bestiller lystigt i store mængder.

Trods sit Hollywood-klingende navn er Sunset Boulevard så dansk som smørrebrød. Gennem de sidste to årtier har kæden åbnet over 40 restauranter i Danmark og en enkelt på Færøerne.

Sunset Boulevard er en del af et mangfoldigt marked, hvor små restauranter kæmper side om side med multinationale titan-kæder. Sunset Boulevard har placeret sig i en niche, hvor det ikke bare handler om en hurtig tilfredsstillelse af sulten. Frisklavet mad og gode råvarer dominerer menuen, og den forandres løbende for at udfordre gæsterne med nye smagsoplevelser.

Dwarf har været igennem menukortet med både tænderne og teknikken og har i tæt samarbejde med Sunset Boulevard udviklet det nye sunset-boulevard.dk fra strategi over design og user experience til udvikling.

Bestil takeaway hos Sunset Boulevard her