LO Plus: Rabatter til 800.000 fagfolk

Nye løsninger

Danmarks suveræne rabatmekka for fagforbundenes medlemmer har fået nyt website. Vi er glade for, at kunne sende en opdateret version af loplus.dk i både brugeroplevelse, design, frontend og backend på gaden.

I fællesskab har vores fokus været på dels at brugerne nemt og overskueligt kan finde de rabatter, de søger, dels på at LO Plus’ partnere bliver præsenteret endnu mere indgående. Derfor har vi simplificeret opbygningen af sitet og den generelle navigation samt ersattet de bannermoduler, der tidligere har repræsenteret partnerne med specifikke contentsider.

Derved kan LO Plus udnytte deres egen platform bedre til at vejlede og informere deres egne brugere om de fordele, de får, fremfor blot at være transitportal mellem bruger og partner. Heri gemmer sig en enorm værdi for LO Plus. Fremadrettet får redaktører på enkel vis mulighed for at oprette og opdatere de enkelte partneres undersider, uden det kræver ny grafik og design.

LO Plus dækker rabataftaler for i alt 13 fagforbund og har ca. 1300 danske partnere. Du kan se det nye loplus.dk lige her.