Udvikling i EPiServer CMS

EPiServer platformen er let at tilpasse til den enkelte brugers specifikke krav, med adgang til de features og funktionaliteter, den enkelte bruger måtte have behov for.

EPIServer er et .NET baseret CMS, og Dwarf har udviklet på denne platformen siden 2006. Vi har udviklet og sørger for driften af store EPiServer løsninger som EDC, KL, Oister og Business Danmark. 

EPiServer er grundlaget for mere end 9.500 websites i verden og anvendes dagligt af mere end 130.000 webredaktører. Med over 3000 kunder er EPiServer i dag Nordens mest solgte CMS.

Dwarf er certificeret EPiServer partner og har f.eks. siden 2007 stået for vedligeholdelsen og videreudviklingen af EDCs webplatform, der i dag er det hurtigste website i ejendomsmæglerbranchen  – hele fire gange hurtigere end nummer to på listen.

For KL udviklede Dwarf en platform, der formåede at forbedre brugertilfredsheden markant, fordoble antallet af daglige besøg på hjemmesiden, skabe 50.000 relationer til det kommunale bagland og øge antallet af personlige profiler på Mit KL væsentligt - og alt sammen på bare ét år.

Brugervenlighed og fleksibilitet

EPiServer giver brugeren alle fordelene ved en stærk CMS-platform, der samtidig er nem at betjene. EPiServer egner sig især til større virksomheder, hvor der er mange afdelinger og personer, der arbejder på websitet.

EPiServer platformen er let at tilpasse til den enkelte brugers specifikke krav, med adgang til de features og funktionaliteter, den enkelte bruger måtte have behov for.

EPiServer sælges og implementeres via mere end 170 partnere på globalt plan. Dette voksende ”øko-system” af partnere udvikler moduler og funktionalitet i EPiServer til glæde for alle EPiServer kunder. Det betyder, at der findes moduler til det meste, så udviklingsressourcerne og energien kan bruges på at binde modulerne sammen og sikre, at webløsningen er skræddersyet til jeres forretningsmodel og skaber maksimalt synlig værdi for netop din virksomhed.

Book et møde med en dværg