Lynende hurtig sushi

Nye løsninger

Midt i juni gik Sticks’n’Sushi live med en ny udgave af sushi.dk designet og udviklet af Dwarf. Ambitionen med det nye site er, at gøre det endnu hurtigere at bestille takeaway – uanset hvor man er og hvilket device man har med sig.

Løsningen bygger på de erfaringer vi har høstet med Sticks’n’Sushis app, der blev lanceret i 2012. De kunder der bruger app’en ændrer adfærd. 62% øger købsfrekvensen. 

Vi tror på, at det handler om bekvemmelighed og hastighed. Vi bestiller takeaway for at slippe for ”noget besværligt” – at købe ind og lave mad. Når vi skal vælge, hvor vi skal købe takeaway, handler det selvfølgelig om, hvad vi har lyst til at spise, men det handler også om, hvad der er nemt og hurtigt. Og det er f.eks. meget nemmere og hurtigere at bruge sin mobil end at tænde for computeren. Det er også nemmere hvis den husker hvem man er og man hurtigt kan genbestille sine favoritter.

Hver måned opretter 1.000 kunder en MySushi profil

Løsningen har været live i 6 uger – og godt 3.000 kunder har oprettet en MySushi profil. Den foreløbige rekord for onlinebestilling af et komplet måltid er 26 sekunder.