Alle boliger i én søgefunktion

Nye løsninger

Konkurrencen på ejendomsmæglermarkedet er benhård. Og den er ikke kun et spørgsmål om køberes og sælgeres underskrift. Boligmarkedet indeholder tabelvis af boligdata. EDC satte sig for at være den første ejendomsmæglerkæde, der bruger boligdata til at skabe en endnu bedre brugeroplevelse.

Især nysgerrigheden efter at kende sin egen bolig, sin nabobolig eller sin drømmeboligs værdi er stor. Derfor har vi sammen med EDC arbejdet på højtryk i januar og februar på at få løsningen ”Alle boliger” færdig og køreklar til edc.dk, inden vinter blev til forår. Det betyder, at brugerne nu med få klik kan indhente en vurdering af hvilken som helst bolig – uanset om den er til salg eller ej.

Udover den avancerede søgefunktion på edc.dk er ’Alle boliger’ også en servicering til potentielle købere og sælgere. Købere kan skrive sig op til at følge en bolig, og sælgere kan få besked, når der er nogen, der er interesseret i netop deres bolig. Og når boligen så kommer til salg, modtager de interesserede køberne naturligvis en e-mail som de første.

Virkeligheden på boligmarkedet rykker så hurtigt, at vi var nødt til at tænke i smidige arbejdsgange for at sikre, at EDC’s løsning kom konkurrenterne i forkøbet. Og det gjorde den! Dermed gør EDC sig selv til eksponent for den stadig større gennemskuelighed i prisudviklingen på boligmarkedet. ”Alle boliger” er færdigudviklet og sendt live i helt rette tid i forhold til EDC’s forårs-marketingkampagne. Det har den belejlige sidegevinst, at den nye funktion får liv både i TV-spots, i trykte medier og i den digitale markedsføring.