Dwarf på SKI 2.18

Nyheder om Dwarf

Dwarf er netop igen blevet SKI leverandør på hovedaftale 2.18: IT-løsninger og -vedligehold. Den offentlige sektor kan købe skræddersyede it-løsninger på rammeaftalen. Løsningerne består af software, udvikling, implementering samt eventuelt tilhørende ydelser som vedligeholdelse, videreudvikling og it-drift. 

Aftalen, der består af 17 delaftaler, omfatter et meget bredt udvalg af it-løsninger, som dækker hovedparten af det offentliges behov. Dwarf er placeret på delaftale 16, der handler om CMS-baserede løsninger. Dwarf udvikler på Drupal, EPiServer, SiteCore og Umbraco. Vi har bl.a. stået for al udvikling på kl.dk i EPiServer - og for udviklingen af EE-web til Sikkerhedstyrelsen. EE-web er det tablet-baserede indberetningssystem som El-installatører bruger til de lovpligtige el-eftersyn ifm. hushandler. 

Som supplement til anskaffelsen af it-løsningen, kan offentlige kunder også købe vedligeholdelse (hotline, service og support) og drift af løsningen i en stabiliseringsperiode, samt videreudvikling af den anskaffede it-løsning inden for visse begrænsninger.