Udvikling i Drupal CMS

Drupal er en 100 procent fleksibel udviklingsplatform med en meget effektiv databasestrukur "under motorhjelmen"

Drupal er et af verdens største og hurtigst voksende open source CMS (Content Management System).

Dwarf er ikke det største Drupal udviklingshus i Danmark, men nok et af de dygtigste. Vi har en bred erfaring og et solidt kendskab til, hvordan man udvikler mest effektivt på platformen. Det er der kommet nogle af de hurtigste og mest stabile danske Drupal-løsninger ud af.

Dwarf har - i Drupal og for Sikkerhedsstyrelsen - designet og udviklet det indberetningssystem, som elektrikerne bruger til el-eftersyn ved bolighandler. Løsningen er bygget, så rapporten kan skrives på en tablet med onlineforbindelse, mens elektrikeren er ude på adressen. Vi har også designet og digitaliseret dele af burgerkæden Halifax. Altså undtagen selve måltiderne. Vi har i Drupal og iOS skabt et POS-system (point-of-sale), der på enkel vis sender burgerbestillingen til køkkenet og drikkevarebestillingerne til baren, når tjeneren indtaster den sultne gæsts ordre. Oveni har Halifax også fået en digitalisering af deres fødevarekontrol, så data fra deres egenkontrol automatisk havner på hovedkontoret og ikke skal akiveres i et støvet ringbind. Altsammen har betydet enklere arbejdsgange og en reducering i omkostninger. Vi har arbejdet med Drupal siden 2008 - så vi har efterhånden mange Drupal-projekter blandt de løsninger, vi er stolte af

Er det et fremtidssikret valg?

Der er aldrig noget, der er helt sikkert i vores branche, men Drupal har det største og mest aktive community for udviklere med 350.000 registrerede medlemmer på drupal.org. Der er hundredvis af udviklere beskæftiget med at videreudvikle Drupal-kernen. Og der er tusindvis beskæftiget med at bygge tredjepartsmoduler til Drupal, der udvider mulighederne eller integrerer Drupal med et utal af andre systemer.

Netop det stærke community omkring Drupal udløste i 2010 og 2011 to Bossie-awards i træk (best open source software), en pris der tidligere er givet til for eksempel MySQL, Linux og WordPress – som alle er open source teknologier, der har haft stor gennemslagskraft i forhold til webudvikling. Så vi tør godt: Ja, det er en fremtidssikret teknologi.

Er det billigt?

Du sparer licensen, når du vælger open source. Og der findes mange gode Drupal moduler, som stilles gratis til rådighed, så ressourcerne kan bruges på at designe og udvikle de elementer, der er mere unikke i forhold til netop jeres virksomhed/problemstilling. Så langt så godt.

Når det er sagt, så er Drupal ikke out-of-the-box produkt. Det er en 100 procent fleksibel udviklingsplatform med en meget effektiv databasestruktur ’under motorhjelmen’. Det gør Drupal ekstra velegnet til sites med meget indhold og/eller høj trafik – og til løsninger, hvor man har behov for at binde websitet sammen med andre systemer – f.eks. økonomisystemer, telemarketing, customer relationship management (CRM) systemer eller noget helt fjerde.

Hvis du gerne vil vide mere om Drupal og teknologien, er du velkommen til at kontakte Kim Skjoldborgmail eller 3816 0000.

Book et møde med en dværg