Inspiration, læring og fest!

Nyheder om Dwarf

Det er årets vigtigste begivenhed for alle som arbejder med Drupal - eller overvejer at gøre det - når Drupal Camp & Award løfter taget på Parken i København den 20. maj. En hel dag med oplæg om både teknik, projekter, forretning og kommunikation - og ikke mindst kåring af det forgangne års bedste sites.

Drupal frigav den længe ventede version 8 for nogle få måneder siden, og Drupal-verdenen sprudler af fornyet energi over det største fremskridt i CMS’ets historie. Derfor starter dagen kl. 9 i det tekniske hjørne med en række inputs fra ind- og udland.

Men ingen Drupal-udvikling uden en kontekst. Derfor vil dagen fra kl. 13 også byde på en række oplæg om moderne konceptudvikling, optimerering af e-handel, smart håndtering at indhold, SEO, tracking og meget andet godt. Vi har to dværge sat op til begivenheden, og de glæder sig til at dele deres indsigt.

  • Andreas Taarnskov Mailand kigger dybt i indkøbskurven hos en af Danmarks største retailere og giver et indblik i alternativ markedsføringsskik: “Udvis empati - og bliv rig!"
  • Tina Haahr tager brugerens parti og vender bunden i vejret på teknologien i “CMS - Crafting Meningful Services”.

På konferencen kan du også tage et kig på de første sites, vi har bygget på den nye Drupal 8 sammen kunderne. Webredaktørerne stiller endda op og fortæller om deres egne oplevelser med at overføre indhold til en helt ny platform. Der bliver blandt andet et “sneak peek” på et helt nyt medie, som vi først sender live nogle dage senere.

Aftenen byder på både underholdning og award-show med kåringer af de bedste sites og løsninger - og så er der selvfølgelig social networking ad libitum i baren.

Bag arrangementet står Drupal Leverandørforeningen, som Dwarf er en del af. Udviklernes organisation Drupal Danmark spiller ind med en række tekniske sessions.

Se mere og tilmeld dig på Drupalleverandørforeningens hjemmeside.