Ruteplanneren: Din løbetur i detaljer

Nye løsninger

Nu lancerer Bonnier i samarbejde med Dwarf den helt nye ruteplanner på iform.dk. Løsningen har fået et løft i både design og funktionalitet.

Du kan roligt begynde at kridte løbeskoene, og få planlagt juledagenes løberute. Ruteplanneren har fået et mere fit mobiludtryk, så du nemt kan tilpasse løbeturen, mens du rent faktisk befinder dig på ruten.   

I den nye ruteplanner kan du udregne din kilometertid, din kalorieforbrænding og så tilpasser ruten sig automatisk stier og veje, så du slipper for rigide lige linjer og i stedet får en langt mere detaljeret kilometermåling. Vi har i samme ombæring flyttet mere end 1,8 mio. indtegnede løberuter i Norden over på det nye site, og de ligger gemt til fri afbenyttelse.

Du kan desuden planlægge og vurdere rutens højdeforskelle. For selvom Danmark bugter sig i bakke og dal, kan det jo godt være væsentligt for dig, om løbeturen foregår på den midtjyske hede eller i de sydfynske Alper.

Du kan selv opleve og planlægge på ruteplanner.iform.dk. Du kan også kontakte os, hvis du har en digital udfordring, vi kan hjælpe dig med.