Danmarks største boligportal

Nye løsninger

I sommeren 2014 tog EDC endnu et skridt for at cementere positionen som markedsleder og gik i luften med et helt nyt edc.dk. Dwarf har stået for frontend, javascript og backendudvikling/systemintegration i EpiServer 7.5. Sitet er forbedret overalt og giver adgang til nye innovative værktøjer: Lynsøgning med auto-suggest, genvej til kundens tre seneste søgninger, stednavnssøgning, smart-URL, global top- og sagsnavigation, indretningsdesigner m.m.

Dwarf har været EDC’s webbureau siden slutningen af 2006. På dét tidspunkt var edc.dk landets tredjestørste ejendomsmæglersite. Siden har vi været fast udviklingspartner for EDC og har bl.a. stået for udviklingsarbejdet med MitEDC, avanceret søgefunktioner, integration til EDC’s bagvedliggende CRM- og boligadministrationssystem – og en masse løbende optimeringsprojekter.

Antal unikke besøgende på edc.dk 2007 til i dag

Det lange samarbejde betyder, at Dwarf har indgående kendskab til den ret avancerede digitale motor, der er en vigtig del af EDC’s forretningssystem, og den løbende optimering har bragt edc.dk frem som Danmarks største boligportal. Uanset om man måler på antallet af brugere, antal besøg eller antal sidevisninger. Sitet har også branchens bedste oppe- og svartider.

Antal besøg på edc.dk fra 2007 til i dag

I dag har edc.dk dobbelt så mange besøg, som sitet havde i 2007 – og det nye sitet har kun været live i nogle få måneder, så der kan være mere vækst at hente, når de næste faser af projektet går live.