Burger on the fly

Nye løsninger

Den velkendte amerikanerklassiker er en populær spise, og det betyder vokseværk i burgerbranchen. Af samme årsag er take away-bestillingerne de senere år stukket af, og de bestillinger har Halifax nu fået en løsning, der på enkel vis kan indfange. Uanset hvilket device bestillingen indløber på. Det nye site er nemlig optimeret til både mobil og tablet.

Løsningen betyder, at det hele bliver lidt nemmere – også i Halifax’ fem restauranter. Take away-bestillingen bliver enkel og overskuelig, og et nyt point of sale system betyder, at bestillingen sendes direkte til køkkenet når tjeneren taster gæstens personlige favorit ind ved bordet. Iøvrigt sendes drikkevarerbestillingerne naturligvis til baren.

Fordi alle har en favoritburger, har Halifax besluttet sig for at tilføre deres nye site en personlig dimension. Derfor kan gæsterne nu gemme og navngive den burger, de selv sammensætter. Det bliver altså ekstra nemt og præcis så kreativt, som du selv gør det til, når du bestiller take away hos Halifax.

Og der er en god grund til at være i den syvende himmel. Hele løsningen er nemlig cloudbaseret. Alt fra kasseapparat til kølerum snakker sammen, så Halifax kan følge status eksternt. Fra bestillingen på bord 39 i restauranten i Valby til temperaturen i kølerummet på Trianglen.

Du kan se sitet på www.halifax.dk