Børns Vilkår: Fundraising og frivillighed

Nye løsninger

Vi er nu i mål med anden etape af vores løsning for Børns Vilkår. I 2015 lancerede vi i fællesskab det nye BørneTelefonen.dk. Den har været succesfuld, og børnenes besøg varer både længere og giver flere sidevisninger end tidligere.

Nu er turen kommet til forældrene. Børnsvilkår.dk er et så coorporate-inspireret site, som et site fra en NGO-organisation kan blive. Sitet taler direkte ind i den politiske kontekst, Børns Vilkår er en del af. Gennem mere end 30 år har organisationen været børns politiske stemme i Danmark uden at miste fokus på det enkelte barns historie.

Vi har flyttet børnsvilkår.dk fra en SiteCore-platform og over i Drupal. Det har haft gevaldig betydning for både design og frontend, så det nu er endnu nemmere at give den gode sag et bidrag med på vejen.

Børns Vilkår lever af frivillighed og fundraising, og derfor har vi besluttet at flytte netop den del af sitet frem i voksenhøjde. Det betyder dog ikke at tilbudene om rådgivning til både børn og forældre, pårørende og fagpersoner har måttet vige. Tværtimod giver brugeroplevelsen på det nye børnsvilkår.dk en langt bedre samhørighed mellem BørneTelefonen, ForældreTelefonen, FagTelefonen og Skoletjenesten. Det skal være nemt for brugeren at finde den rigtige indgang til direkte kontakt, og derfor har vi trukket de nyttigste links frem i en øvre menu.